Blauwe Nintendo Switch Lite aangekondigd, komt in mei 2021

Blauwe Nintendo Switch Lite aangekondigd, komt in mei 2021

Nintendo heeft onthuld dat een blauw Nintendo Switch Lite-systeem op 21 mei 2021 in de Noord-Amerikaanse winkelschappen zal liggen voor $ 199,99. Het wordt op 7 mei 2021 in het VK gelanceerd voor £ 199,99.

Blauwe Nintendo Switch Lite

Op 21 mei wordt een Nintendo Switch Lite-systeem gelanceerd met een nieuwe blauwe kleur. De blauwe Nintendo Switch Lite is te koop tegen een adviesprijs van $ 199,99. Door de bestaande reeks kleuropties voor het systeem uit te breiden, waaronder koraal, geel, grijs en turkoois, geeft de blauwe Nintendo Switch Lite je meer opties om je persoonlijke spelstijl uit te drukken, waar je ook wilt spelen.

Nintendo Switch Lite is ontworpen om vanuit de hand te spelen, waardoor het gemakkelijk is om de brede bibliotheek met Nintendo Switch-games mee te nemen en alle momenten van het leven om te toveren in een groots avontuur. Als een speciaal handheld-spelapparaat heeft Nintendo Switch Lite geïntegreerde bedieningselementen en is het kleiner en lichter dan de Nintendo Switch. Het is compatibel met alle games in de Nintendo Switch-bibliotheek die de handheldstijl ondersteunen.

De aanstaande humoristische avonturengame Miitopia wordt ook afzonderlijk uitgebracht op 21 mei, dezelfde dag als het debuut van de blauwe Nintendo Switch Lite. In Miitopia kun je samen met je familie en vrienden de hoofdrol spelen in een hilarisch avontuur. Werp iemand die je kiest op een komische zoektocht om de gezichtstelende Dark Lord neer te halen.

Als je op zoek bent naar meer nieuwe games om aan je bibliotheek toe te voegen, wordt de nieuwe Pokémon Snap-game op 30 april gelanceerd voor de Nintendo Switch-systeemfamilie. Met de nieuwe Pokémon Snap kun je onbekende eilanden verkennen om in-game foto’s van te maken. wilde Pokémon. Zoek Pokémon in hun natuurlijke omgeving terwijl je door diverse landschappen reist, waaronder dichte oerwouden en uitgestrekte woestijnen, om het mysterie achter het Illumina-fenomeen te ontrafelen.

Deze games zijn slechts een voorproefje van de avonturen die je te wachten staan ​​op Nintendo Switch. Met een nieuw blauw Nintendo Switch Lite-systeem aan je zijde, is er geen limiet aan de plaatsen waar je fantasie je naartoe kan brengen.

Ad