BlazBlue Cross Tag Battle uit in Europa

BlazBlue Cross Tag Battle uit in Europa

PQube heeft een speciale BlazBlue Cross Tag Battle launch trailer samengesteld, omdat het spel nu beschikbaar is in Europa op de Nintendo Switch en de PlayStation 4.

Launch trailer BlazBlue Cross Tag Battle

video
play-rounded-fill

Over BlazBlue: Cross Tag Battle,

Van de legendarische makers van vechtgames, Arc System Works, ziet meerdere anime vechtende series botsen, als favoriete personages uit BlazBlue, Under Night In-Birth, Persona 4 Arena en RWBY clash voor de eerste keer.

Om de ervaring van BlazBlue, Under Night In-Birth en Persona 4 Arena-spelers volledig nieuw te maken – BlazBlue: Cross Tag Battle introduceert volledig nieuwe mechanica en bedieningselementen – houdt een ervaring die nog steeds diep en strategisch is, terwijl ze meer toegankelijkheid biedt nieuwe spelers.

Ontworpen vanaf de grond om een ​​spannende 2vs2 jager te creëren – BlazBlue: Cross Tag Battle levert opnieuw een hypersnelle 2D-vechtervaring, met ongelooflijke beelden, animaties en effecten met de kwaliteit en wreedheid die Arc System Works een reputatie als de beste vechtgame vakmensen ter wereld.

BlazBlue Cross Tag Battle wordt de ultieme anime fighting crossover genoemd. De Character Pass en alle Character Packs, inclusief de gratis, zijn uitgesteld tot 28 juni voor de Nintendo Switch-versie.

Ad