BlazBlue Cross Tag Battle Version 2.0 – Introductie Trailers

BlazBlue Cross Tag Battle Version 2.0 – Introductie Trailers

Arc System Works publiceerde nieuwe karakterintroductie-trailers voor BlazBlue Cross Tag Battle versie 2.0. Ze introduceren Erizabesu, Susano’o en Serika Ayatsuki Mākyurī.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Erizabesu / Elizabeth

Elizabeth (The Lethal Elevator Attendant) is een van de belangrijke personages (de andere is Theodore in PSP-versie alleen als de speler een vrouwelijke avatar kiest) in Persona 3, het 4e hoofddeel in de Persona-serie en een van de speelbare personages in zijn gevechten game sequels, Persona 4 Arena en Persona 4 Arena Ultimax.

Over Susano’o / Yūki Terumi

Yūki Terumi, echte naam Takehaya Susano’o (Evil God of Destruction of The Original Black Void Susano’o Unit), is de belangrijkste tegenstander van de originele C-serie van BlazBlue-franchise. Zijn voormalige schip was Hazama Honoka.

Over Serika Ayatsuki Mākyurī / Celica Ayatsuki Mercury

Celica Ayatsuki Mercury (Resurrected Chrono Phantasma, of in XBlaze beter bekend als “Little Sister”), is een van de ondersteunende hoofdrolspelers in de BlazBlue-serie.

Celica was een van de hoofdrolspelers van de lichte roman Phase Shift, tot haar debuut in BlazBlue: Chrono Phantasma, waar ze zelf het titulaire personage was en goed speelbaar werd in de Extend-update. Zij als ‘Little Sister’ was een van de ondersteunende hoofdrolspelers in de laatste game van XBlaze-game, XBlaze: Lost Memories.

Over BlazBlue Cross Tag Battle versie 2.0

De ‘Ver. 2.0 uitbreidingspakket ‘voegt 9 nieuwe vechters toe aan het roster. Versie 2.0 bevat ook een gloednieuw scenario, nieuwe karakterinteracties en kleuren.

Ook: ‘Ver. 2.0 patch ‘wordt op dezelfde dag gratis uitgegeven als een belangrijke balansaanpassing voor alle gebruikers van BlazBlue Cross Tag Battle, dus je kunt nog steeds tegen 2.0 personages spelen zonder de Ver. 2.0 uitbreidingspakket.