Blazblue Cross Tag Battle wordt vervangen door de bijgewerkte speciale editie

Blazblue Cross Tag Battle wordt vervangen door de bijgewerkte speciale editie

Arc System Works en PQube hebben aangekondigd dat ze de huidige digitale versie van Blazblue Cross Tag Battle op 20 november 2019 in Noord-Amerika en Japan en 21 november 2019 in Europa zullen verwijderen uit de Nintendo Switch eShop.

Speciale Editie

Op zijn beurt zal de bijgewerkte ‘Special Edition’ van de game die de enorme versie 2.0-uitbreiding bevat, zijn plaats innemen – voor 49,99 USD / 49,99 €. De versie 2.0-uitbreiding bevat een uitgebreid aantal vechters, zoals Yumi uit de Senran Kagura-serie!

Over Blazblue Cross Tag Battle

Een ongeëvenaarde botsing van explosieve proporties! De geliefde BlazBlue-franchise overschrijdt universums, markeert fanfavorieten en vecht het uit in BlazBlue: Cross Tag Battle! Gecreëerd door een all-star samenwerking tussen BlazBlue, Atlus ‘Persona, French Bread’s Under Night In-Birth en Rooster Teeth’s immens populaire RWBY-webserie, viert Cross Tag Battle het vechtgenre voor zowel pro’s als nieuwkomers! Kies je team in snelle 2v2 teamgevechten gevuld met de gekte waar BlazBlue je dol op is, met alle strakke mechanica, soepele gameplay en prachtige 2D-graphics die je van Arc System Works mag verwachten.

BlazBlue, dat in 2018 10 jaar vechtgame-uitmuntendheid vierde, is een serie die lang door de community van vechtgames is geliefd vanwege zijn diepe en boeiende verhaal, de enorme cast van uitgebalanceerde personages en de snelle en kinetische gameplay-stijl.

Atlus ‘Persona-serie, een wereldwijd RPG-fenomeen en geen onbekende in het vechtgenre zelf. Persona-personages zijn eerder verschenen in Arc System Works-spellen, met name Persona 4 Arena en Persona 4 Arena Ultimax.

Under Night In-geboorte is de eerste poging van veteraan en vechtgame-ontwikkelaar French Bread om een ​​originele titel te vinden, die het succes van de cult-klassieker Melty Blood ver achter zich laat.

De geanimeerde megahit van Rooster Teeth, RWBY, is al jaren een populaire franchise en overschrijdt zowel gender- als leeftijdsbarrières om een ​​mainstream-hit te worden. Personages uit de RWBY-serie zijn nog nooit eerder in een vechtgame verschenen. Tot nu.