Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster aangekondigd

Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster aangekondigd

Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch in Japan, zei de game-ontwikkelaar Sting in een recente aankondiging. De verwachting is dat het ergens in 2023 beschikbaar zal zijn in het gebied.

Story to Reach the Future Remaster

Blaze Union: een verhaal dat je meeneemt naar de toekomst Blaze Union: Story to Reach the Future werd voor het eerst gelanceerd als een strategisch rollenspel (RPG) voor de PSP in het jaar 2010, en Remake is een remaster van dat spel. Die game was op zijn beurt een voorloper van Yggdra Union: We’ll Never Fight Alone, dat voor het eerst werd uitgebracht voor de Game Boy Advance in 2006 en een paar jaar later opnieuw werd uitgebracht op de Switch.

Sting heeft geen andere informatie vrijgegeven over de release van de game, maar we zullen blijven uitkijken naar nieuwe informatie die mogelijk beschikbaar komt.

Over Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster

Blaze Union is een fantasy role-playing game (RPG) die is ontwikkeld door STING, die ook verantwoordelijk was voor Yggdra Union. Deze game voldoet aan je behoefte om zowel je intellect als je oog voor schoonheid te ontwikkelen. Omdat dit een serieus verhaal is, hebben de personages ogen van normale grootte in plaats van de grote ogen van chibi’s. De afbeeldingen, die zijn getekend door Misaki Rui, barsten van de energie en zorgen ervoor dat je buiten adem raakt.

Plan je aanvalsplan en probeer te raden wat je tegenstanders zullen doen. Je verdedigt en valt om beurten aan, en je gebruikt kaarten om je regimenten, spreuken en aanvalstroepen te controleren. Er zijn verschillende mogelijke eindes aan het verhaal, die allemaal worden bepaald door de gevechten die je wint en de beslissingen die je onderweg neemt. Maak intelligent gebruik van uw middelen om een ​​gelukkig einde te garanderen. In de volledig ingesproken vechtscènes hoor je bekende seiyuus zoals Horie Yui (Vampire Knights: Kurosu Yuki) en Tanaka Rie de spreuken zingen. Bovendien zijn de vechtscènes zelf volledig ingesproken (Gundam Seed: Lacus).