Blazing Beaks komt op 10 Mei

Blazing Beaks komt op 10 Mei

Uitgever Qubic Games en ontwikkelaar Applava onthulden vandaag dat Blazing Beaks in mei op weg is naar Nintendo Switch!

video

Blazing Beaks is een rogue-lite tweelingstick-shooter die alleen of in co-op kan worden gespeeld. De game zal op 10 mei via eShop worden uitgebracht. Het wordt aangeboden voor USD 14,99, maar als je al een van Qubic Games hebt, kun je een groot aantal titels (zoals Astro Bears Party) op Switch krijgen, krijg je 50% korting, promo loopt tot 2 juni.

Het lijkt erop dat we niet alle eieren hebben gevonden tijdens de eierenjacht met Pasen, omdat er onlangs veel vogels zijn uitgekomen en ze zich hebben bewapend tot de snavel met dodelijke laaiende kanonnen. Je bent een van deze rijkere wezens, dus maak je klaar voor een oneindige dosis plezier in Blazing Beaks! Bestel het spel vandaag vooraf op Nintendo Switch en wees helemaal klaar voor de première op 10 mei dit jaar.

Laat je innerlijke vogel los en schiet je een weg door hordes mutanten, monsters en andere enge wezens, speel solo in Story-modus of met je vrienden in een lokale coöperatie. Verzamel onderweg glimmende dingen, maar let op, te veel verzamelen kan je pijn doen in dit unieke spel met rogue-lite. Ontrafel mysteries verborgen in deze kleurrijke fantasiewereld en geniet urenlang plezier!

Kan je niet wachten om een ​​vogel te worden met een pistool? Bestel het spel NU vooraf in de Nintendo eShop ( https://www.nintendo.com/games/detail/blazing-beaks-switch/ ) en geniet van 50% korting als je al een van de vele eerdere QubicGames hebt gekocht titels (bijna allemaal nemen deel aan dit aanbod).

Deze speciale promo duurt tot 2 juni en de game keert terug naar de normale prijs van $ 14,99 / € 14,99.

OVER BLAZING BEAKS

Gebruik je unieke vogelkunsten om al het vervelende te mishandelen, zodat het terugkeert naar waar het vandaan kwam. Verken tonnen willekeurig gegenereerde levels vol geheimen en ontrafel de mysteries die je op je pad zet.

Je hoort de lieve stem van krachtige artefacten die je naam noemen, maar pas op voor hun duistere kracht. Denk twee keer na voordat je ze oppakt, want ze zullen je hebzucht ten prooi vallen, en uiteindelijk leiden tot je vernietiging.

BLAZING BEAKS BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Geniet van een spannende plot alleen of met een vriend in de Verhaalmodus. Word onderdeel van een explosief avontuur, vereeuwigd in charmante en verrassende levels. Schiet, schiet, zap en desintegreer je weg door enge wezens, solo of in co-op!
  • Concurreer met maximaal vier van je vrienden in de Toernooimodus en ontdek wie de koning is op een slagveld vol met gekke regels voor levendige samenkomsten;
  • Ontdek coole wapens en vaardigheden, maar pas op voor de krachtige artefacten – je zult in de verleiding komen ze te grijpen, maar ze zullen je laten lijden;
  • Kies uit acht compleet verschillende speelbare vogelfiguren. Elk met zijn eigen unieke vaardigheden, dus kies er een die het beste bij je speelstijl past;
  • Graaf in details door alles te lezen over de bijzonderheden en statistieken van de personages, voorwerpen, vijanden en vaardigheden die je hebt ontdekt;
  • Spelen. Dood gaan. Herhaling! Willekeurig gegenereerde levels en buitdalingen maken elke playthrough anders. Een speciale “seeded” -modus stelt je ook in staat om een ​​avontuur met identieke instellingen opnieuw te starten als je dat wilt.

Blazing Beaks komt op 10 mei dit jaar naar het Nintendo Switch-platform – bestel het spel nu via de Nintendo eShop ( https://www.nintendo.com/games/detail/blazing-beaks-switch/ ).

Ad