Blizzard Arcade Collection beschikbaar

Blizzard Arcade Collection beschikbaar

Blizzard introduceerde de Blizzard Arcade Collection, een digitale set van de originele hits, bijgewerkt en beschikbaar voor Windows PC, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox.

De collectie is te koop voor $ 19,99 en is inbegrepen in alle niveaus van de Celebration Collection (pc) en The Blizzard 30-Year Celebration Collection (consoles).

video

De Blizzard Arcade-collectie

De Blizzard Arcade-collectie bevat verbeterde releases van de vroege hits van Blizzard Entertainment – The Lost Vikings, Rock N Roll Racing en Blackthorne – die allemaal onder lovende kritieken werden uitgebracht voordat het bedrijf het Blizzard Entertainment-label oprichtte.

Elk item in de collectie biedt een vroege kijk op wat zou evolueren naar Blizzards kenmerkende benadering van bevredigende gameplay, kleurrijk ontwerp en ironische humor. Verbeterde functies De Blizzard Arcade Collection-spellen zijn beschikbaar in zowel originele edities als verbeterde definitieve edities.

Elke versie bevat verbeteringen zoals aangepaste sleuteltoewijzing en de mogelijkheid om tot 10 seconden terug te spoelen.

  • Watch-modus – De originele edities van The Lost Vikings en Blackthorne bevatten een watch-modus, waardoor spelers een playthrough van het spel kunnen bekijken en erin kunnen springen om op elk moment de controle over te nemen.
  • Overal opslaan – Met uitzondering van de definitieve editie van Rock N Roll Racing, biedt elke versie van de game de mogelijkheid om voortgang overal op te slaan.
  • Het museum – Een digitaal museum is inbegrepen, met een scala aan bonusmaterialen, zoals gamekunst, ontwikkelingsmateriaal, ongebruikte inhoud, kennis, interviews en meer.