Blizzard – Enorm blij over Diablo III

Blizzard – Enorm blij over Diablo III

VentureBeat deed een interview met Blizzard Entertainment president J. Allen Brack tijdens een Blizzard-evenement in Irvine, Californië.

Het interview werd onlangs gepost, waaronder een aantal interessante opmerkingen over Nintendo. Brack werd gevraagd hoe het was om met Nintendo samen te werken voor de Switch-versie van Diablo III, en hoe het eruit kwam te zien. Brack zei dat “we super blij zijn.

Geweldige partner

Nintendo is een geweldige partner geweest. We zijn fan van dat platform, een fan van Nintendo, een fan van Nintendo IP, een fan van de Switch. Het is een heel goed platform en het is erg leuk om op te spelen. Er zijn verschillende spellen ontstaan ​​die goede ervaringen zijn. Onderdeel daarvan is de liefde van Nintendo, plus het idee dat de Diablo-ervaring geweldig zou zijn op dat platform. Ik ben blij dat je het leuk vond. Ik vond het geweldig “.

Samenwerkingen

Wat betreft toekomstige samenwerkingen vroeg VentureBeat of het belachelijk was om te veronderstellen dat er nog meer Nintendo-samenwerkingen zouden komen. Brack zei dat “het niet belachelijk is. We zouden graag hebben – we zien het als een ander platform. Het heeft een aantal unieke eigenschappen die de Xbox- en Sony-platforms niet hebben. Nadenken over welke games zinvol zijn voor dat type console, zullen we nooit stoppen “.