Blizzard: Overwatch zou mogelijk zijn

Blizzard: Overwatch zou mogelijk zijn

Onlangs werd bekend dat Diablo III: Eternal Collection naar de Nintendo Switch komt. Blizzard brengt hiermee na een lange tijd weer een spel naar een Nintendo-console. Is dat het begin van iets moois?

Blizzard is meer dan Diablo

Hiermee wordt de kans op andere titels van Blizzard wellicht ook groter. De website Gamespot vroeg daarom aan Blizzard’s senior producer Pete Stilwell of ze plannen hebben om meer spellen naar de Nintendo Switch te brengen.

Pete Stilwell liet daarop weten dat het ontwikkelen van Diablo voor de Nintendo Switch een mooie kans was om met systeem te leren kennen. In de toekomst zou een spel zoals Overwatch op de Nintendo Switch eventueel ook mogelijk zijn gaf hij aan hem.

Yes, it is feasible…Anything is within the realm of possibility…Our team was given the task to work on this. If Team 4 picks up that endeavour, that’s on them. As of right now Diablo is our only focus on Nintendo Switch.

Starcraft, een andere game van Blizzard, echter niet aangezien de gameplay dan teveel zou moeten veranderen doordat het spel met name met muis en keyboard wordt bestuurd. 

Nah dat is nog steeds gewoon uitermate mooi nieuws, zou jij een Overwatch port naar de Nintendo Switch zien zitten? Vast wel toch?

Ad