Blood Bowl 3 komt Augustus 2021

Blood Bowl 3 komt Augustus 2021

Nacon en Cyanide Studios hebben het releasedatum aangekondigd voor Blood Bowl 3, een gewelddadige fantasy-voetbalspel voor Nintendo Switch en andere platforms.

Blood Bowl 3, gebaseerd op het Warhammer-fantasy-universum, is een turn-based strategiespel waarin teams van elfen, mensen, orks en andere rassen het tegen elkaar opnemen in bloedige wedstrijden van American football. De game bevat 12 verschillende teams, campagne- en multiplayer-modi, heel veel aanpassingsmogelijkheden.

Om een ​​beetje aan te sluiten bij de Super Bowl, onthulde Nacon dat de game in augustus 2021 wordt gelanceerd voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Planned for release in August 2021, Blood Bowl 3 will be available on PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam, and Nintendo Switch.

Blood Bowl 3, gepland voor release in augustus 2021, zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Steam en Nintendo Switch.

Over Blood Bowl 3

Doe je laarzen aan, zet je helm op, pas je schouderbeschermers en borstplaat aan … en doe een geslepen dolk in je riem (het zijn de regels).

Blood Bowl 3 is de videogame van fantasy football. Een turn-based strategiespel geïnspireerd door Amerikaans voetbal in de Warhammer-fantasiewereld waar elven, mensen, orcs en andere wezens vechten om de bal met schouderladingen, trappen, stoten en wapens met verschillende gradaties van dodelijkheid (en legaal door de scheidsrechter).

Uw team, uw beslissing!

Als coach moet je instructies geven aan je spelers: de voortgang van je tegenstanders belemmeren door ze in je tacklezone te plaatsen, degenen die je in de weg staan ​​omver te werpen en door te breken naar de eindzone van je tegenstanders om een ​​score te scoren touchdown!

Al je eenheden kunnen ervaring opdoen en statistische bonussen of nieuwe vaardigheden ontvangen. Pas echter op: verwondingen komen vaak voor, vooral wanneer de scheidsrechter een goblin is die de meeste vormen van geweld over het hoofd ziet. Sommige spelers verlaten het veld zelfs slap en levenloos, waardoor een vroeg en definitief einde aan hun carrière wordt gemaakt.

Ad