BloodRayne 2: ReVamped – Eerste 22 minuten

BloodRayne 2: ReVamped – Eerste 22 minuten

Vraag je je af hoe goed BloodRayne 2: ReVamped draait op Nintendo Switch voordat je erin duikt? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 22 minuten bekijken.

Deze vernieuwde release van BloodRayne 2 ziet de terugkeer van femme fatale Rayne, terwijl ze aan een bloedige nieuwe reis begint om haar gemene broers en zussen te verslaan!

video

Over BloodRayne 2: ReVamped

Rayne is een dhampir, geboren uit de onnatuurlijke vereniging van vampier en mens. Haar gemengde afkomst verleent haar vampierkrachten en superieure weerstand tegen zonlicht en water, maar vervloekt haar met de bloeddorst van een vampier. Ze heeft talloze demonische en menselijke monsters verslagen, maar staat nu voor haar meest persoonlijke strijd tot nu toe. Rayne moet op jacht gaan naar haar eigen broers en zussen, die zich hebben verenigd en hebben gezworen om de erfenis van hun vader voort te zetten en een nieuw tijdperk van vampieroverheersing te creëren waarin mensen niet meer zijn dan vee.

BloodRayne is terug met nieuwe acrobatische bewegingen, railsliding, snelle mes- en geweergevechten en fatale finishing moves. Gebruik Rayne’s dhampir-krachten zoals tijdvertraging om punten te verdienen in het uitgebreide combosysteem in deze meedogenloos bevredigende voortzetting van de iconische serie.

Kenmerken:

  • De originele BloodRayne 2 keert terug naar consoles met verbeterde graphics en cinematica.
  • Krijg een duidelijk beeld van elke genadeloze moord in hoge resolutie.
  • Ga op in de atmosfeer met verbeterde verlichting, schaduwen, texturen en reflecties.

BloodRayne 2: ReVamped is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 / £ 17,99 / 19,99 €.

Ad