BloodRayne Betrayal: Fresh Bites – Eerste 22 minuten

BloodRayne Betrayal: Fresh Bites – Eerste 22 minuten

Is de moderne revival van BloodRayne Betrayal: Fresh Bites op Nintendo Switch iets waar je jezelf in moet bijten? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 22 minuten bekijken.

BloodRayne Betrayal: Fresh Bites ziet heldin Rayne aan een laatste missie beginnen om de strijd aan te gaan met niemand minder dan haar eigen vader, Kagan!

p>

video

Over BloodRayne Betrayal: Fresh Bites

De Brimstone Society heeft Rayne opgeroepen voor een laatste missie om een ​​groep soldaten naar een gigantisch ondergronds kasteel te leiden om te strijden tegen niemand minder dan haar eigen vader, Kagan. Wanneer haar escorte niet effectief blijkt te zijn tegen de bovennatuurlijke krachten van Kagan, is het aan Rayne om te rennen, springen, snijden en zich een weg te banen door gruwelijke vijanden, dodelijke vallen, lastige platformsecties en gruwelijke bazen. Het is Rayne’s laatste baan – zal ze “het huis schoonmaken” of zichzelf zes voet onder de grond vinden?

Originele ontwikkelaar WayForward heeft zijn klassieke 2D hack ‘n slash-platformgame uit 2011 geüpgraded met beelden met hoge resolutie, moderne functies en geheel nieuwe stemacteurs, uitgevoerd door de originele BloodRayne-castleden Laura Bailey (Rayne) en Troy Baker (Kagan). Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites distilleert de beste delen van de BloodRayne-serie tot een bloederig, zenuwachtig, actievol 2D hack ‘n slash-avontuur door vijftien uitdagende fasen.

Kenmerken

Gloednieuwe stemacteurs

• Gloednieuwe A-List-stemacteurs: Laura Bailey en Troy Baker, de originele BloodRayne-castleden, hernemen hun rollen als Rayne en Kagan – naast de getalenteerde stemacteurs Todd Haberkorn en Patrick Seitz – om de originele geschreven dialoog nieuw leven in te blazen.

Verbeterde beelden

• Scherpere beelden en geplette bugs maken Fresh Bites de ultieme Bloodrayne Betrayal-ervaring.

Nieuwe moeilijkheidsgraden

• Speel met een nieuw uitgebalanceerde moeilijkheidsgraad die is afgestemd op een leuke en boeiende ervaring, of zet je tanden in de straffende originele moeilijkheidsgraad als je op zoek bent naar een keiharde uitdaging.

BloodRayne Betrayal: Fresh Bites is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD