BloodRayne Betrayal: Fresh Bites – Fysieke edities komen op 3 september

BloodRayne Betrayal: Fresh Bites – Fysieke edities komen op 3 september

Limited Run Games heeft bevestigd dat het side-scrolling actie-avontuur BloodRayne Betrayal: Fresh Bites de volgende is die in de rij staat voor een fysieke release.

Open pre-orders voor de titel beginnen op 3 september 2021 (10 uur ET). Naast de standaardeditie-exemplaren (hierboven afgebeeld), onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel voor de game – die extra’s zal bevatten zoals een officiële cd-soundtrack, een dubbelzijdige 18 “x24” poster (met volledige gamekaart aan één kant) , een sleutelhanger met een rode schedel, een vlotterpen voor de doodskist van een raket en een lidmaatschapskaart van de Brimstone Society!

video

Over BloodRayne Betrayal: Fresh Bites

De Brimstone Society heeft Rayne opgeroepen voor een laatste missie om een ​​groep soldaten naar een gigantisch ondergronds kasteel te leiden om te strijden tegen niemand minder dan haar eigen vader, Kagan. Wanneer haar escorte niet effectief blijkt te zijn tegen de bovennatuurlijke krachten van Kagan, is het aan Rayne om te rennen, springen, snijden en zich een weg te banen door gruwelijke vijanden, dodelijke vallen, lastige platformsecties en gruwelijke bazen. Het is Rayne’s laatste baan – zal ze “het huis schoonmaken” of zichzelf zes voet onder de grond vinden?

Originele ontwikkelaar WayForward heeft zijn klassieke 2D hack ‘n slash-platformgame uit 2011 geüpgraded met beelden met hoge resolutie, moderne functies en geheel nieuwe stemacteurs, uitgevoerd door de originele BloodRayne-castleden Laura Bailey (Rayne) en Troy Baker (Kagan). Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites distilleert de beste delen van de BloodRayne-serie tot een bloederig, zenuwachtig, actievol 2D hack ‘n slash-avontuur door vijftien uitdagende fasen.

Kenmerken

 • Gloednieuwe voice-acting
  • Gloednieuwe A-List stemacteren: originele BloodRayne-castleden Laura Bailey en Troy Baker hernemen hun rollen als Rayne en Kagan – naast getalenteerde stemacteurs Todd Haberkorn en Patrick Seitz – om de originele geschreven dialoog nieuw leven in te blazen.
  • /li>
 • Verbeterde beelden
  • Gescherpte beelden en geplette bugs maken van Fresh Bites de ultieme Bloodrayne Betrayal-ervaring.
 • Nieuwe moeilijkheidsgraadopties
  • Speel met een nieuw uitgebalanceerde moeilijkheidsgraad die is afgestemd op een leuke en boeiende ervaring, of zet je tanden in de straffende originele moeilijkheidsgraad als je op zoek bent naar een keiharde uitdaging.