BloodRayne: ReVamped 1 & 2 – originele cheatcodes hersteld

BloodRayne: ReVamped 1 & 2 – originele cheatcodes hersteld

BloodRayne: ReVamped en BloodRayne 2: ReVamped-uitgever Ziggurat Interactive heeft een patch uitgebracht die de cheatcodes van de originele versies van de games herstelt. Je kunt deze fixes krijgen voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One, dus je bent op alle fronten gedekt. (Als je echter alle prestaties en trofeeën wilt verzamelen, moet je niet vergeten de cheatcodes uit te schakelen.)

BloodRayne: Revamped patch-notes

  • Bij het gebruik van Rayne’s Aura Vision-vaardigheid was er een weergaveprobleem dat visuele fouten veroorzaakte.
  • Twee bugs die fouten/crashes veroorzaakten voor klanten die hun consoletaal hadden ingesteld op Duits, zijn opgelost.
  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat de game-audio haperde tijdens het schakelen tussen niveaus.
  • Als gebruikersinstellingen zoals helderheid, volume en trillingen van de controller in het menu worden gewijzigd, blijven ze nu op de juiste manier behouden.

Patch-notes voor BloodRayne 2: ReVamped:

  • Een probleem met lipsynchronisatie in animaties en tussenfilmpjes is opgelost.
  • De fysica van het harpoeneren van tegenstanders en het voeden van doden is verbeterd.
  • Problemen met vooraf weergegeven films op Switch zijn opgelost en prijzen en trofeeën zijn verbeterd.
  • Als je het level “Lijkwadetoren – Feral” voltooit, wordt de trofee “Amateur Electrician” nu op de juiste manier ontgrendeld.
  • Bij het laden van een opslagbestand wordt de voortgang voor bepaalde prestaties/trofeeën nu correct hersteld.
  • De beschrijvingen van verschillende prestaties/trofeeën zijn aangepast om de ontgrendelingsvoorwaarden beter weer te geven.

Over BloodRayne: ReVamped

Dit is de ultieme versie van BloodRayne, verbeterd en geüpgraded voor hedendaagse platforms door de oorspronkelijke makers van de game.

Rayne wordt gerekruteerd als agent voor The Brimstone Society, een uiterst geheime organisatie die tijdens het begin van de Tweede Wereldoorlog bovennatuurlijke gevaren voor de beschaving opjaagt en uitschakelt. Rayne begint aan twee missies, vijf jaar na elkaar, die blijken te zijn verbonden door een gevaarlijke man die de wereld afspeurt naar machtige occulte schatten om een ​​nieuw tijdperk van dominantie van het Derde Rijk in te luiden.

De dhampir Rayne wordt geconfronteerd met verschrikkelijke dieren en hordes troepen met een arsenaal aan vampische talenten en dodelijke wapens in deze hectische en meedogenloze third-person shooter die de wereld kennis liet maken met de legendarische roodharige femme fatale. Snijd en schiet je een weg door de moerassen van Louisiana, de ondoorgrondelijke ingewanden van een Argentijns mijncomplex en een acrobatisch verwoest Duits kasteel. Volg in deze bijgewerkte editie van de horror-actieklassieker het begin van Rayne terwijl ze aan haar eerste missies voor de Brimstone Society begint.

Kenmerken:

  • De originele BloodRayne maakt een comeback op consoles, met verbeterde beelden en cinematica.
  • Krijg een levendig, high-definition beeld van elk visceraal aspect van je bloedbad.
  • Dompel jezelf onder in de omgeving met verbeterde reflecties, water, mist en schaduweffecten.