BloodRayne: ReVamped – Eerste 21 minuten

BloodRayne: ReVamped – Eerste 21 minuten

Vraag je je af hoe BloodRayne: ReVamped werkt op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 21 minuten van de geremasterde actieplatformgame bekijken.

Deze nieuwe release van de originele BloodRayne is het debuut van de dodelijke femme fatale Rayne – die op een bloedige zoektocht begint om te voorkomen dat het Derde Rijk wereldheerschappij wordt!

video
play-rounded-fill

Over BloodRayne: ReVamped

Verbeterd en bijgewerkt voor moderne systemen door de oorspronkelijke ontwikkelaars van de game, dit is de definitieve editie van BloodRayne.

Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog is Rayne gerekruteerd als agent voor The Brimstone Society, een uiterst geheime broederschap die bovennatuurlijke bedreigingen voor de mensheid opjaagt en vernietigt. Rayne begint aan twee missies, vijf jaar uit elkaar, die blijken te zijn verbonden door een sinistere man die de wereld heeft afgezocht naar krachtige occulte relikwieën om een ​​nieuw tijdperk van overheersing voor het Derde Rijk teweeg te brengen.

In deze hectische en bloederige third-person shooter die de iconische roodharige femme fatale op de wereld losliet, vecht de dhampir Rayne tegen gruwelijke wezens en hordes soldaten met een scala aan vampiervaardigheden en krachtige wapens. Schiet en schiet je acrobatisch een weg door de moerassen van Louisiana, de spelonkachtige diepten van een mijnbouwoperatie in Argentinië en een bouwvallig Duits kasteel. Ervaar de oorsprong van Rayne tijdens haar eerste missies voor de Brimstone Society in deze verbeterde versie van de horror-actieklassieker.

Kenmerken:

  • De originele BloodRayne keert terug naar consoles met verbeterde graphics en cinematica.
  • Krijg een duidelijk beeld van elk visceraal detail van uw slachting in hoge resolutie.
  • Ga op in de atmosfeer met verbeterde reflecties, water, mist en schaduweffecten.

BloodRayne: ReVamped is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 / £ 17,99 / 19,99 €