Bloodroots Animated Launch Trailer

Bloodroots Animated Launch Trailer

Om de lancering van Bloodroots te vieren, heeft Du Coup-animatie een speciale geanimeerde lanceringstrailer voor de game gemaakt. Paper Cult werkte samen met studio Du Coup-animatie om een ​​2D geanimeerde singalong-trailer te maken.

video

Over Bloodroots

Paper Cult is trots om hun eerste grote indiegame Bloodroots op PlayStation 4, Nintendo Switch en de Epic Games Store uit te brengen voor $ 19,99 USD / € 15,99 / £ 15,99. De game krijgt ook 10% korting voor de release week op alle platforms.

Verraden en voor dood achtergelaten, is Wolf vastbesloten zijn moordenaar te vinden en wraak te nemen – alleen en enorm in de minderheid.

Gelukkig voor Mr. Wolf is de wereld je wapen in Bloodroots – een meedogenloos actiespel dat zich afspeelt in het uitgestrekte Weird West. Je choreografeert spectaculaire, ultra-gewelddadige combo’s door gebruik te maken van alles om je heen, van bijlen, ladders, tot … wortelen? Het is improviseren of sterven, terwijl Mr. Wolf zich een weg baant naar het centrum van het mysterie: waarom werd hij verraden?

Eigenschappen

  • Een wereld vol met geïmproviseerde wapens die niet alleen de manier veranderen waarop je vecht, maar ook hoe je je verplaatst
  • Improviseer de meest dodelijke combo’s en strijd om roem op wereldwijde scoreborden
  • Vecht je een weg door een verscheidenheid aan handgemaakte niveaus, van bevroren bossen tot torenhoge bergtoppen
  • Ervaar een verwrongen westers wraakverhaal met een gestoorde cast van personages

Bloodroots is nu beschikbaar op de Nintendo Switch voor USD 19,99 via de Nintendo eShop.

Ad