Bloodstained Curse of the Moon 2 aangekondigd

Bloodstained Curse of the Moon 2 aangekondigd

Inti Creates heeft bevestigd dat ze hebben gewerkt aan een vervolg op het goed ontvangen Bloodstained: Ritual of the Night, dat vorig jaar op de Nintendo Switch werd gelanceerd.

Koji Igarashi staat weer aan het roer voor de aanstaande Bloodstained: Curse of the Moon 2. Een releasedatum moet nog worden aangekondigd, maar hopelijk wordt deze vrij snel onthuld.

Bloodstained-actie in klassieke stijl van Koji Igarashi en INTI CREATES is terug! Sluit je aan bij Zangetsu, Dominique en een gloednieuwe cast terwijl ze vechten met zwaarden, zwepen en meer om een ​​nieuwe demonische dreiging te verslaan in Bloodstained: Curse of the Moon 2! Binnenkort!

video
play-rounded-fill

Over Bloodstained Curse of the Moon 2

Sluit je aan bij Zangetsu, Dominique en de rest van een gloednieuwe cast personages terwijl ze vechten met zwaarden, zwepen en meer om een ​​nieuwe demonische dreiging te verslaan in Bloodstained: Curse of the Moon 2!

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een geheel nieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en deze toevoegen aan het speelbare rooster.

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Ad