Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Eerste 23 minuten

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Eerste 23 minuten

Is Bloodstained: Curse of the Moon 2 op Nintendo Switch een goede kras die retro jeukt in je ziel? En volgt het in de voetsporen van zijn voorganger?

Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 23 minuten van de klassieke platformgame bekijken.

Zie Bloodstained-hoofdrolspeler Zangetsu terugkomen samen met nieuwe bondgenoten – terwijl ze aan een nieuwe zoektocht beginnen om meer demonen op te sporen!

video
play-rounded-fill

Over Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een gloednieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en ze toevoegen aan de speelbare selectie.

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Spelers kunnen ook duojachtduo’s maken in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar zijn! Werk samen met een vriend, mix en match de krachten van twee verschillende personages en verover podia op tal van nieuwe en opwindende manieren.

Bloodstained: Curse of the Moon 2 is nu verkrijgbaar in de Switch eShop, voor $ 14,99 USD.

Ad