Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Fysieke editie bevestigd

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Fysieke editie bevestigd

Tijdens de virtuele presentatie van 2020 bevestigden Limited Run Games dat ze een fysieke release van Bloodstained: Curse of the Moon 2 voor Nintendo Switch zouden uitvoeren!

Pre-orders worden in de toekomst later geopend.

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 is een vervolg in retrostijl op het origineel op NintendoSwitch met Bloodstained-held Zangetsu en een paar nieuwe gezichten, waaronder een hond in een mech-pak!

Over Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een gloednieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en ze toevoegen aan de speelbare selectie.

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Spelers kunnen ook duojachtduo’s maken in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar zijn! Werk samen met een vriend, mix en match de krachten van twee verschillende personages en verover podia op tal van nieuwe en opwindende manieren.

Ad