Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Komt op 10 Juli

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Komt op 10 Juli

Kort na de eerste onthulling kondigde Inti Creates de officiële releasedatum aan voor Bloodstained: Curse Of The Moon 2 op Nintendo Switch.

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 wordt over een paar weken gelanceerd op 10 juli 2020 op de Nintendo Switch. De lijst laat ook zien dat de titel lokale co-op zal bevatten en de speelbare personages Miriam, Gebel en Alfred uit de eerste aflevering zal bevatten.

video

Over Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Koji Igarashi en Inti Creates zijn terug met meer retro zwaard-en-zweepactie!

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een geheel nieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en deze toevoegen aan het speelbare rooster.

video

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Spelers kunnen ook duojachtduo’s maken in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar zijn! Werk samen met een vriend, mix en match de krachten van twee verschillende personages en verover podia op tal van nieuwe en opwindende manieren.

Ad