Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Nieuwe gameplay beelden

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Nieuwe gameplay beelden

Inti Creates onthulde dat Bloodstained: Curse of the Moon 2 op weg was naar Nintendo Switch. Tijdens een recente livestream heeft ontwikkelaar Inti Creates meer van de game gedemonstreerd.

Ze lieten verschillende stadia zien en gaven ons een korte glimp van de nieuwe coöpmodus van de game in actie, met een aantal intense eindbaasgevechten voor de goede orde!

video
play-rounded-fill

Over Bloodstained: Curse of the Moon 2

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een gloednieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en ze toevoegen aan de speelbare selectie.

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Spelers kunnen ook duojachtduo’s maken in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar zijn! Werk samen met een vriend, mix en match de krachten van twee verschillende personages en verover podia op tal van nieuwe en opwindende manieren.

Bloodstained: Curse of the Moon 2 komt op 10 juli 2020 naar de Nintendo Switch eShop.

Ad