Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Versie 1.2.0, Boss Rush Mode en meer

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Versie 1.2.0, Boss Rush Mode en meer

Inti Creates publiceerde versie 1.2.0 voor Bloodstained: Curse Of The Moon 2, die een nieuwe modus en andere aanpassingen aan het spel toevoegt.

De nieuwe modus is Boss Rush-modus, die wordt ontgrendeld zodra aan bepaalde voorwaarden in het spel is voldaan. De update bevat ook een aantal bugfixes en aanpassingen.

Bloodstained: Curse Of The Moon 2 – Patch notes van versie 1.2.0

  • De nieuwe ‘Boss Rush’-modus is toegevoegd. (Zodra aan bepaalde in-game-voorwaarden is voldaan, wordt deze modus toegevoegd aan het titelscherm)
  • Een probleem waardoor de game in fase 7 crashte nadat het door een warp-poort was gegaan, is opgelost.
  • Een probleem dat ervoor zorgde dat een van de subwapens van Alfred de vijandelijke schilden niet doorboorde terwijl dat de bedoeling was, is opgelost.
  • Een probleem waardoor Alfred’s Voltaic Ray zich niet goed gedroeg tegenover een bepaalde baas, is opgelost.
  • Een probleem waardoor een bepaalde vijand zich niet goed gedroeg, is opgelost.
  • Een probleem waardoor een bepaalde baas zich niet goed gedroeg, is opgelost. Er zijn verschillende weergaveproblemen opgelost.

Over Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen de demonkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zichzelf verenigen met een gloednieuwe cast van personages die hij onderweg tegenkomt en ze toevoegen aan de speelbare selectie.

Drie gloednieuwe speelbare personages verschijnen in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de games te voltooien.

Spelers kunnen ook duojachtduo’s maken in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar zijn! Werk samen met een vriend, mix en match de krachten van twee verschillende personages en verover podia op tal van nieuwe en opwindende manieren.