Bloodstained: Curse of the Moon 2 versie 1.3.0

Bloodstained: Curse of the Moon 2 versie 1.3.0

Inti Creates heeft aangekondigd dat er een nieuwe update beschikbaar is voor de onlangs uitgebrachte Bloodstained: Curse of the Moon 2 voor de Nintendo Switch.

Er is een uitdagende modus voor degenen onder u die de game onder de knie hebben om mee te doen en deze wordt de Legend-modus genoemd.

De belangrijkste toevoeging is een nieuwe ‘Legend’ -stijl, die de moeilijkheidsgraad van het spel drastisch verhoogt door vijandelijke spawns te veranderen en de dood wreed te maken.

video
play-rounded-fill

1.3.0 Patch-details

  • “Legend” -stijl toegevoegd – Vijanden die buiten het scherm verschijnen en één personage sterft telt als alle personages die sterven in deze extreem moeilijke stijl. Niet aanbevolen voor nieuwe spelers.
  • Bug opgelost.
  • Verschillende kleine bugs opgelost.

Over Bloodstained: Curse of the Moon 2

Koji Igarashi x Inti Creates presenteert opnieuw een actiegevecht in retrostijl met zwaard en zweep

Bloodstained: Curse of the Moon 2 is een 2D side-scrolling actiespel met een nostalgische en nieuwe graphic die een esthetisch aangenaam wereldbeeld uitdrukt in 8bit-stijl.

In Curse of the Moon 2 zal een prachtig verhaal worden ontwikkeld dat bestaat uit meerdere scenario’s die volgen op het vorige werk, begeleid door IGA (Koji Igarashi). De speler bestuurt de hoofdrolspeler “Zangetsu”, een oosterse exorcist die demonen en alchemisten haat, en het duivelskasteel uitdaagt waarin Luo Zhiluo op de loer ligt. Bovendien zullen de personages die kunnen worden bestuurd, toenemen door de mensen die Zangetsu ontmoet in het verhaal te ontmoeten. Naast drie nieuwe personages, waaronder Dominic, de exorcist van de kerk, zal het toenemende aantal vrienden ook het speelbare karakter van het vorige werk “Bloodstained: Curse of the Moon” kunnen gebruiken.

Door het aantal vrienden te vergroten, wordt het podium zo gestructureerd dat de breedte van de strategie versneld uitbreidt. Het ondersteunt ook gelijktijdig spelen door twee spelers met lokale multi (twee controllers). Het is leuk om de vaardigheden van een grote verscheidenheid aan personages te combineren en met elkaar samen te werken om het podium vast te leggen.

Ad