Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles – Limited Edition Bundle en Pre-Order

Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles – Limited Edition Bundle en Pre-Order

Maak je klaar voor de ultieme Bloodstained: Curse of the Moon-ervaring met de fysieke release van Chronicles in Japan!

Inti Creates lanceert een Standard en Limited Edition-bundel op 13 juli 2023. De Limited Edition bevat een fysiek exemplaar van de game, een kunstboek, een cd met twee soundtracks en een sleutelhanger van acryl.

video
play-rounded-fill

Ben jij een fan van Bloodstained: Curse of the Moon? Bereid je voor op de ultieme ervaring met de aanstaande fysieke release van Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles in Japan. We geven je alle informatie die je nodig hebt over de Limited Edition-bundel en pre-orderopties.

Overzicht van Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles

Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Inti Creates. Het is een vervolg op Bloodstained: Curse of the Moon en bevat 2D-graphics en gameplay in retrostijl. De game is oorspronkelijk in 2021 uitgebracht als een titel die alleen digitaal is. Inti Creates lanceert nu echter een fysieke release van Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles in Japan.

Limited Edition-bundelcontent

  • Fysieke kopie van het spel
    • De Limited Edition-bundel bevat een fysiek exemplaar van Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles voor de Nintendo Switch. Dit betekent dat je het spel aan je verzameling kunt toevoegen en het met trots op je plank kunt laten zien.
  • Kunstboek
    • De Limited Edition-bundel bevat ook een kunstboek met concept-art, personageontwerpen en meer uit de game. Het is een must-have voor elke Bloodstained: Curse of the Moon-fan die meer wil weten over de ontwikkeling van de game.
  • Soundtrack-cd met twee schijven
    • De Limited Edition-bundel wordt ook geleverd met een soundtrack-cd met twee schijven waarop de muziek van de game staat. Het bevat zowel de originele soundtrack als een gearrangeerde soundtrack.
  • Acryl sleutelhanger
    • Tot slot bevat de Limited Edition-bundel een sleutelhanger van acryl met een van de personages uit de game. Het is een kleine maar schattige toevoeging aan je collectie.

Voordelen van de Limited Edition

Door de Limited Edition-bundel te kopen, krijgt u toegang tot exclusieve content die niet beschikbaar is in de Standard Edition. Je krijgt ook een fysieke kopie van de game, perfect voor verzamelaars of fans die een tastbare kopie van de game willen hebben.

Vergelijking met de Standard Edition

De standaardeditie van Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles is ook beschikbaar. Het bevat echter alleen een digitale kopie van het spel. Als je de volledige ervaring en exclusieve content wilt hebben, is de Limited Edition-bundel de juiste keuze.

Voorbestellingsopties en beschikbaarheid

Nu vooraf bestellen op Amazon Japan

De Limited Edition- en Standard Edition-bundels zijn nu beschikbaar voor pre-order op Amazon Japan. Je kunt ze hier (Standaard) en hier (Limited) bestellen. Pre-orderen zorgt ervoor dat je de game op de lanceringsdatum krijgt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij uitverkocht raakt.

Introductiedatum Japan

De lanceringsdatum voor Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles in Japan is 13 juli 2023. Dit betekent dat je je pre-orderbundel op of rond deze datum kunt verwachten.

Recensies en opmerkingen van klanten

Als je nog steeds niet overtuigd bent of je de Limited Edition-bundel wel of niet moet kopen, kijk dan eens naar wat andere klanten te zeggen hebben. Veel fans van Bloodstained: Curse of the Moon hebben de game geprezen om zijn retro-achtige graphics en uitdagende gameplay. Ze hebben ook hun enthousiasme uitgesproken over de fysieke release van Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles en de exclusieve content in de Limited Edition-bundel.

Conclusie

Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles – Limited Edition-bundel en pre-orderopties in Japan is de perfecte gelegenheid voor fans van de serie om de game aan hun verzameling toe te voegen en te genieten van exclusieve content. Door de Limited Edition-bundel vooraf te bestellen, krijg je toegang tot een fysiek exemplaar van de game, een kunstboek, een soundtrack-cd met twee schijven en een sleutelhanger van acryl. Mis deze kans niet om je Bloodstained: Curse of the Moon-ervaring te verbeteren.

Veelgestelde vragen
  • V: Is Bloodstained: Curse of the Moon Chronicles alleen beschikbaar in Japan?
    • A: Nee, de game is ook digitaal beschikbaar op verschillende platforms wereldwijd.
  • V: Kan ik de Limited Edition-bundel buiten Japan kopen?
    • A: Ja, je kunt het bestellen bij Amazon Japan en het laten verzenden naar jouw land.
  • V: Wat is het verschil tussen de Standard- en Limited Edition-bundels?
    • A: De Limited Edition-bundel bevat een fysiek exemplaar van de game, een artbook, een cd met twee cd’s met soundtrack en een sleutelhanger van acryl, terwijl de Standard Edition alleen een digitale kopie van de game bevat.
  • V: Is de Limited Edition-bundel duurder dan de Standard Edition?
    • A: Ja, de Limited Edition-bundel is duurder vanwege de extra fysieke inhoud die is inbegrepen.
  • V: Wanneer ontvang ik mijn pre-order bundel?
    • A: Je kunt je pre-orderbundel op of rond 13 juli 2023 verwachten.