Bloodstained Pre-Orders – MetalPak via GAME UK

Bloodstained Pre-Orders – MetalPak via GAME UK

Videogamespecialist GAME heeft hun exclusieve pre-orderbonus voor Bloodstained: Ritual of the Night in het Verenigd Koninkrijk bekendgemaakt.

Pre-order bonus

Alle pre-orders van de game komen met een MetalPak, iets dat vergelijkbaar is met een Steelbook. De MetalPak heeft slots voor twee CD’s, ongeacht of je de Nintendo Switch of PS4-versie van het spel koopt. Het aanbod is van toepassing in de detailhandel en online.

Over Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror-actie zijwaarts scrollende RPG uit het 19e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en onthult kristallen scherven doordrenkt met enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die haar lichaam langzaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf in het proces te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel die wachten te verslaan!