Bloodstained: Ritual of the Night – Aurora van Child of Light is speelbaar

Bloodstained: Ritual of the Night – Aurora van Child of Light is speelbaar

Aurora, een speelbare heldin uit Ubisofts Child of Light, heeft zich aangesloten bij Bloodstained: Ritual of the Night. Spelers kunnen een nieuw spel starten met Aurora vanuit het hoofdmenu wanneer een nieuwe update is geladen. Ze kunnen Miriam, Zangetsu of Aurora als hun beginkarakter kiezen zodra ze de naam van het opslagbestand hebben gekozen.

video
play-rounded-fill

Over Aurora

Aurora’s verhaal draait om het feit dat ze ‘haar weg kwijt is en ontwaakt op een vreemde, angstaanjagende nieuwe plek’. Met het zwaard van Matildis moet ze een manier vinden om weg te komen. Gelukkig is ze niet de enige; Igniculus, de fluit, staat aan haar zijde en Johannes kan haar helpen haar kracht te vergroten door objecten die in kisten zijn ontdekt te transmuteren.

Igniculus werkt autonoom wanneer hij tegenstanders bestrijdt, ze afremt of Aurora geneest met een lichtflits. Aurora kan Light Ray gebruiken om vijanden te verwonden die vastzitten in het lichtslot, wat XP kost.

Aurora zal in staat zijn om kracht te vergroten door vijanden te bevechten en Shards te absorberen, wat een ander onderdeel is van de crossover-content. “De rang van elke vaardigheid kan worden verhoogd door extra scherven van dezelfde soort te verzamelen, en je kunt de rang verhogen met de hulp van Johannes”, zegt uitgever 505 Games.

Ten slotte, wanneer Aurora volwassen wordt en specifieke bazen verslaat, wordt ze sterker en krijgt ze nieuwe vaardigheden. Ze kan nieuwe mobiliteitsvaardigheden gebruiken en toegang krijgen tot delen van het kasteel die voorheen onbereikbaar waren.

Op 31 maart 2022 begon de Aurora Child of Light-crossover.

Over Bloodstained: Ritual of the Night

De Metroidvania-koning is terug!

Je pad naar succes zal worden geplaveid met knutselen, gieten en verkennen.

Red jezelf en de wereld zal worden gered.

Bloodstained: Ritual of the Night is een 18e-eeuwse gotische side-scrolling RPG met horror-actie. Een door demonen geteisterd kasteel is ontboden, waardoor kristallen scherven met grote magische kracht zichtbaar zijn.

Speel als Miriam, een wees die is beschadigd door de vloek van een alchemist die ervoor zorgt dat haar lichaam geleidelijk kristalliseert. Miriam moet zich een weg banen door het kasteel en de oproeper, Gebel, vernietigen om de mensheid en zichzelf te behouden.

Om de talloze volgelingen en monsters van de hel te bestrijden die op je wachten, verzamel, bouw en ontgrendel een breed assortiment aan wapens, uitrusting en rijkdommen!

Ad