Bloodstained: Ritual of the Night – Bloodless komt als bonus speelbaar personage

Bloodstained: Ritual of the Night – Bloodless komt als bonus speelbaar personage

ArtPlay en 505 Games hebben aangekondigd dat Bloodless deze maand zal worden toegevoegd aan Bloodstained: Ritual of the Night als een speelbaar bonuspersonage.

Meer details zullen “in de komende dagen” worden onthuld.

Over Bloodless

Voor degenen die Bloodless niet kennen is een baas in Bloodstained: Ritual of the Night en Bloodstained: Curse of the Moon

Bloodless lijkt op een jonge vrouw met een bleke huid en lang zwart haar. Aanvankelijk naakt, monteert ze een rode jurk gemaakt van bloed voordat ze tegen Miriam vecht. Haar jurk wordt steeds meer gescheurd naarmate Miriam haar beschadigt, hoewel ze het na een tijdje opnieuw zou modelleren.

Over Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror, side-scrolling actie-RPG die zich afspeelt in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en kristalscherven onthuld die doordrenkt zijn met een enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf daarbij te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel, verslaan.

Verzamel, creëer en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel te verslaan die wachten!