Bloodstained: Ritual Of The Night – Classic Mode komt Januari 2021

Bloodstained: Ritual Of The Night – Classic Mode komt Januari 2021

Bloodstained: Ritual of the Night’s ontwikkelaars, 505 Games , hebben bevestigd dat er in januari 2021 een gratis “Classic Mode” -update voor de game komt. Deze nieuwe modus zal met name de interface en laat Miriam zelfs bewegen als een bepaalde reeks vampierjagers die vertrouwde wapens gebruiken!

Over Bloodstained: Ritual Of The Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic side-scrolling RPG met horroractie die zich afspeelt in het Engeland van de 9e eeuw. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en kristalscherven onthuld die doordrenkt zijn met een enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf daarbij te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel, verslaan. Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel te verslaan die wachten!

  • IGAVANIA SPIRITUAL SUCCESSOR – Koji Igarashi, een van de beroemde peetvaders van het genre, creëert een nieuwe, moderne side-scrolling actie-RPG-ervaring die de oude Castlevania-fans zal bevredigen.
  • GROTE EN DIEPE GAMPLAY – Ontgrendel spreuken en krachten, vind, maak en upgrade verschillende soorten wapens en speciale items om Miriam’s uiterlijk te veranderen, en mix en match uitrusting en vaardigheden om je speelstijl te vinden.
  • HIGH FIDELITY 2.5 GRAPHICS – Alles in Bloodstained wordt weergegeven in liefdevolle 3D-details in een 2D-side scrolling-omgeving die verandert en evolueert terwijl je speelt.
  • ORKESTMUZIEK DOOR INDUSTRIËLE LEGENDEN – Met muziek van respectievelijk Michiru Yamane en Ippo Yamada, veteranen van de Castlevania-franchise en het merk Capcom, is Bloodstained’s muziek een onvergetelijke ervaring.
  • IGA’S GROOTSTE KASTEEL – Bloodstained’s gamewereld is de grootste van Koji Igarashi’s hele carrière, met een mapgrootte die bijna 2x zo groot is als Castlevania: Symphony of the Night.
  • MEERDERE KARAKTERS OM UIT TE KIEZEN – Afgezien van de raadselachtige Miriam zijn er geheime speelbare personages die wachten op ontdekking.