Bloodstained: Ritual Of The Night – Gratis Boss Revenge Mode en aanpassingen

Bloodstained: Ritual Of The Night – Gratis Boss Revenge Mode en aanpassingen

Bloodstained: Ritual of the Night ontving een gratis update met inhoud voor de game op Nintendo Switch. De gratis update voegt een Boss Revenge-modus toe, evenals een aantal aanvullende aanpassingsopties die spelers kunnen bekijken.

De eerste update van de roadmap voor 2020 is bijna hier! In de maak is Boss Revenge Mode en Chroma Wheel, die beide gratis beschikbaar zullen zijn.

Boss Revenge Mode

Het is tijd voor de bazen van Bloodstained om wraak te nemen op de helden!

Boss Revenge-modus geeft je de controle over een van de beruchte schurken van Bloodstained: Andrealphus, Bathin, Bloodless of Gremory.

Elke baas is uitgerust met een eigen selectie van vaardigheden en hun eigen unieke speelstijlen.

Zodra je je personage hebt gekozen, daag je een reeks helden uit: Zangetsu, Dominique en tenslotte Miriam. De veldslagen vinden plaats in hun eigen speciale ruimtes. Zodra je je gevecht hebt gewonnen, word je naar een overgangskamer gestuurd om je voor te bereiden op de volgende uitdaging.

Het is tijd voor de slechteriken om hun dag te vieren! Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Chromawiel

Klaar voor een nieuwe look? Todd the Killer Barber heeft zijn vaardigheden echt verbeterd en staat klaar om je stijl bij te werken!

Voorheen was je beperkt tot slechts een paar kleuropties bij het aanpassen van je look. Nu heb je een hele reeks kleuren om uit te kiezen.

De variabele opties kunnen worden toegepast op haar, sub-haarkleur (een nieuwe optie!), outfit, sub-outfitkleur, huid en ogen. Lipkleur is momenteel geen optie, maar wordt toegevoegd in de volgende update.

Als je klaar bent om de nieuwe opties uit te proberen, ga dan naar Todd en help hem 666 kapsels te bereiken, zodat hij zijn vloek kan opheffen!

We hopen dat je geniet van deze nieuwe toevoegingen aan het spel!

Andere wijzigingen

We willen dat fans zo snel mogelijk toegang krijgen tot de inhoud die we vrijgeven, waardoor we enkele wijzigingen aanbrengen in de manier waarop inhoud wordt ontgrendeld. Met deze nieuwe patch zullen we de volgende aanpassingen opnemen:

Vanaf het begin ontgrendeld, inclusief nieuwe profielen en bestaande profielen die de game niet hebben verslagen:

  • Speedrun-modus – ontgrendeld
  • Randomizer-modus – ontgrendeld
  • Boss Revenge-modus – ontgrendeld
  • Zangetsu – ontgrendeld

Vereist spelvoortgang om toegang te krijgen tot:

  • Boss Rush
  • Moeilijkheid Hard
  • Moeilijkheid nachtmerrie

We hopen dat je geniet van Boss Revenge en Chroma Wheel wanneer ze op 2 juli naar Bloodstained komen!

Ad