Bloodstained: Ritual of the Night – Journey crossover

Bloodstained: Ritual of the Night – Journey crossover

Bloodstained: Ritual of the Night heeft een nieuwe crossover aangekondigd. Deze keer werkt de game met de veelgeprezen game Journey van thatgamecompany. Het zal een nieuw eindbaasgebied hebben voor crossovers.

De Tunnels, een reis-crossover

De Tunnels is een nieuw deel van het kasteel dat spelers kunnen verkennen. Het is gebaseerd op de kunst en het leveldesign van Journey, maar met een Bloodstained-twist. De laatste uitdaging is om tegen de baas van het level te vechten. Versla het om een ​​speciaal item te krijgen dat op Journey kan worden gedragen.

Bloodstained: Ritual of the Night’s The Tunnels kunnen worden ontgrendeld nadat Gebel is bevrijd en de Den of Behemoths is ontgrendeld. Op de kaart van het kasteel wordt de kamer met de deur gemarkeerd en moeten ze naar het gemarkeerde gebied gaan om de deur te vinden. Het team zegt dat het gebied geen invloed heeft op hoeveel van een kaart is voltooid of op prestaties.

Bloodstained: Ritual of the Night’s nieuwe 1.4

Deze update komt uit op 23 augustus 2022. De volledige patch-opmerkingen staan ​​hieronder.

  • Een nieuw speelbaar gebied dat Miriam kan verkennen, gebaseerd op de veelgeprezen game Journey van thatgamecompany, met een uniek baasgevecht en een nieuw item dat Miriam kan uitrusten.
  • Een probleem opgelost met het willekeurig verdelen van opslag- en warpruimten wanneer de optie in Randomizer was ingesteld op ‘ongewijzigd’.
  • Probleem met de tijdstempel van de Nintendo Switch-versie opgelost
  • Een bug opgelost die de getoonde opdrachten voor de aangepaste controllerconfiguratie niet bijwerkte.
  • Problemen in het algemeen oplossen

Over Bloodstained: Ritual of the Night

De beste Metroidvania-game is terug!

Maak dingen, spreek spreuken uit en kijk rond om te winnen.

Red jezelf en je zult de wereld redden.

Bloodstained: Ritual of the Night is een side-scrolling Gothic horror-actie-RPG die zich afspeelt in Engeland in de 18e eeuw. Een bovennatuurlijke kracht heeft een kasteel vol demonen opgeroepen en kristalscherven met veel magische kracht onthuld.

Je speelt als Miriam, een wees wiens lichaam langzaam in kristallen verandert vanwege een vloek die op haar is gelegd door een alchemist. Miriam moet zich een weg door het kasteel vechten en de oproeper, Gebel, verslaan om de mensheid en zichzelf te redden.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de vele handlangers en bazen van de hel te verslaan.