Bloodstained: Ritual Of The Night komt 25 Juni, Nieuwe Trailer

Bloodstained: Ritual Of The Night komt 25 Juni, Nieuwe Trailer

505 Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht die bevestigt dat Bloodstained: Ritual of the Night op 25 juni 2019 voor Nintendo Switch van start gaat!

Bovendien zorgt de trailer ervoor dat Iga-san met humor zijn geduld verliest bij online critici van het spel – en laat zien hoe drastisch het hele spel er nu beter uitziet in de huidige build!

video
play-rounded-fill

Over Bloodstained: Ritual of the Night

Igavania is terug! Met de steun van de Bloodstained-community hebben 505 Games en ArtPlay de extra tijd en zorg besteed om ervoor te zorgen dat we dingen recht doen. Bekijk enkele voor en na vergelijkingen in deze nieuwe video om al het harde werk te zien dat we het afgelopen jaar in Bloodstained hebben gestoken.

Oh en er zijn een paar data daarbinnen of zoiets …

De releasedatum is live! Bloodstained lanceert op Steam, GOG, PS4 en Xbox One 18 juni 2019 en 25 juni 2019 op Switch.

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror side-scrolling RPG uit de 18e eeuw in Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen dat de hele wereld bedreigt. Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die haar lichaam langzaam kristalliseert.

Om de mensheid en zichzelf in het proces te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel verslaan.