Bloodstained: Ritual Of The Night – Officiële verbeteringen

Bloodstained: Ritual Of The Night – Officiële verbeteringen

Bloodstained: Ritual of the Night is al heel lang in de maak en fans leken tevreden tevreden te zijn met de trailer van de Nintendo Direct-presentatie van vorige maand.

Om enkele veranderingen te markeren die de ontwikkelaars hebben gemaakt in de gotische 2D-actie titel van avontuur, hebben ze een video gemaakt waarin de visuele verbeteringen worden benadrukt die zijn aangebracht sinds de demo van de game in juni 2018.

video
play-rounded-fill

Een update door Igavania

Igavania is terug in Bloodstained: Ritual of the Night – een 2.5D sidescrolling gothic action-RPG van de peetvader van het genre, Koji Igarashi. Vecht, knutsel en ontdek terwijl je tegen eindeloze demonen vecht en race om jezelf en de wereld te redden van de naderende duisternis.

Ontdek meerdere speelbare personages, vertakkende eindpaden, tonnen bazen, het grootste kasteel van Igavania ooit en honderden spreuken, wapens , vijanden, buit en cosmetische aanpassingen! Oh trouwens: we hebben sterrenacteurs zoals David Hayter (Snake – Metal Gear) en een live orkest-soundtrack gecomponeerd door de legendarische Michiru Yamane … toch gewoon leuk om te zeggen …

Bloodstained: Ritual of the Night is eindelijk van start gegaan om deze zomer op Nintendo Switch te lanceren.

Ad