Bloodstained: Ritual Of The Night – Ontgrendel de verborgen 1986-modus via Konami-code

Bloodstained: Ritual Of The Night – Ontgrendel de verborgen 1986-modus via Konami-code

Klaar met de vrij nieuwe “Classic Mode” -update in Bloodstained: Ritual of the Night? Welnu, er is al die tijd een nog slopende uitdaging verborgen in de update, en iedereen heeft er toegang toe met een bekend ogend wachtwoord.

Verborgen 1986-modus

Door een variatie van de Konami-code uit te typen (↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → Y A) in het scherm “Klassieke modus” kunnen spelers een nieuwe “1986-modus” selecteren.

In 1986-modus hebben spelers nog meer beperkingen, vergelijkbaar met vroege Castlevania-spellen, zoals het niet kunnen springen op trappen, het niet kunnen uitvoeren van backflips en meer!

video
play-rounded-fill

Video credits: IGN

Over Bloodstained: Ritual Of The Night

De koning van Metroidvania keert terug!

Creëer, werp en verken je weg naar de overwinning. Red jezelf, red de wereld.

Bloodstained: Ritual of the Night is een gotische side-scrolling RPG met horror-actie die zich afspeelt in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en kristalscherven onthuld met een enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf in het proces te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel, verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel te verslaan die wachten!