Bloodstained – Ritual of the Night – Ontwikkelaars over de port

Bloodstained – Ritual of the Night – Ontwikkelaars over de port

Het lijkt erop dat de Nintendo Switch-poort van het langverwachte Bloodstained Ritual of the Night nog niet helemaal is wat het moet zijn.

video
play-rounded-fill

De game is onlangs gelanceerd en rapporten overstroomde  sociale media en forums dat er veel problemen waren met de port, zoals lage resolutie in handheld, visuele stukken ontbreken, enz. De ontwikkelaars hebben dit op de Kickstarter-pagina van de game aangepakt en beloven dat er updates zullen komen.

Bloodstained – Ritual of the Night update

We hebben geluisterd naar de feedback over de prestaties van de switch. Ons doel is dat iedereen, ongeacht het platform, kan genieten van het spel en het probleemloos kan laten verlopen. We willen voldoen aan uw en onze verwachtingen.

Gedurende het QA-proces hebben we prestatieproblemen in het spel aangepakt. Update 1.01 is vóór de lancering gepubliceerd in Switch om inhoud toe te voegen en de prestaties te verbeteren. Het heeft niet zoveel bereikt als we hadden gehoopt en we moeten meer doen.

Om de zorgen van de gemeenschap aan te pakken, schakelen we onmiddellijk middelen in om de prestaties en stabiliteit van de Switch te verbeteren. Je kunt een aantal kleine updates verwachten die verschillende delen van het spel zullen verbeteren in plaats van langer te wachten op één grote update. We zullen meer details hebben terwijl we ons verdiepen in het werk.

Wij danken jullie voor je geduld en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Laten we hopen dat ze het opgelost krijgen!

Ad