Bloodstained: Ritual of the Night – Speelbaar personage van een bekende partner

Bloodstained: Ritual of the Night – Speelbaar personage van een bekende partner

Bloodstained: Ritual of the Night is nu al meer dan 2 jaar beschikbaar. Het zal je misschien verbazen te horen dat de game nog steeds updates krijgt.

Het ontwikkelteam van de game heeft aangekondigd dat “onze volgende update een nieuw speelbaar personage in de game zal introduceren. Dit is een wijziging ten opzichte van onze eerder uitgebrachte roadmap. We kunnen bevestigen dat dit nieuwe personage NIET uit de wereld van Bloodstained komt. We hebben nauw samengewerkt met een bekende partner om hun personage (en een vriend) in het spel te brengen.”

Net als bij eerdere personages kun je de hele kaart verkennen, hoewel je bepaalde vaardigheden moet verwerven voordat je toegang krijgt tot bepaalde gebieden en eindbazen. Onderweg kun je de rang en klasse van het speciale vermogen van het personage om in macht te groeien, verhogen.

We zijn verheugd u deze update te kunnen aanbieden en zullen een volledige aankondiging doen wanneer deze dichter bij de lancering komt.

Zoals eerder vermeld, verwachten we dat de volgende update, nadat het speelbare personage live is, de Chaos-modus met co-op en de Vs-modus met multiplayer zal bevatten.

Over Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror, side-scrolling, actie-RPG die zich afspeelt in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel bijeengeroepen en heeft kristallen scherven onthuld die doordrenkt zijn met enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees met littekens van de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf daarbij te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de oproeper, Gebel, verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze handlangers en bazen van de hel te verslaan die wachten!