Bloodstained: Ritual of the Night vervolg lijkt in ontwikkeling

Bloodstained: Ritual of the Night vervolg lijkt in ontwikkeling

De spirituele opvolger van Metroidvania en Castlevania, Bloodstained: Ritual of the Night, kwam in 2019 uit op meerdere platforms, waaronder de Nintendo Switch.

De game is zelfs een behoorlijk succes geweest, volgens uitgever 505 Games. Net als in hun presentatie van de resultaten van het fiscale jaar 2020/2021 Q3, verkocht Bloodstained: Ritual of the Night meer dan 1 miljoen eenheden wereldwijd en op alle platforms.

Tweede versie

Ze zeiden eigenlijk ook in hetzelfde boekjaar 2020/2021 Q3 resultatenpresentatie dat een “tweede versie in ontwikkeling is”. Hoewel het gedeelte ‘tweede versie’ een ongebruikelijke bewoording is, wordt aangenomen dat ze een vervolg betekenen.

Om de zaken nog vreemder te maken, hebben ze, sinds de presentatie uitkwam, deze bijgewerkt om de vermelding ervan volledig te verwijderen. Wat er ook gebeurt, ze zijn blijkbaar nog niet klaar om er iets over te zeggen.

Over Bloodstained: Ritual of the Night

De koning van Metroidvania keert terug! Maak, werp en verken je weg naar de overwinning. Red jezelf, red de wereld.

Bloodstained: Ritual of the Night is een gotische side-scrolling RPG met horror-actie die zich afspeelt in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel bijeengeroepen, waarbij kristalscherven zijn doordrenkt met een enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees met littekens van de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf in het proces te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel, verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze handlangers en bazen van de hel te verslaan die wachten!