Bloodstained: Ritual Of The Night Zangetsu en Randomizer Update

Bloodstained: Ritual Of The Night Zangetsu en Randomizer Update

In afwachting van de nieuwe update voor Bloodstained: Ritual of the Night voor de Nintendo Switch? Nou, het wachten is eindelijk voorbij!

505 Games hebben de Randomizer-functie en het speelbare Zangetsu-personage uitgebracht voor Nintendo Switch-spelers van het spel.

Wat is er nieuw?

Met de Randomizer-functie kunnen spelers verschillende eigenschappen van de game (zoals itemplaatsingen en vijanden) volledig door elkaar halen – terwijl ze spelen terwijl Zangetsu spelers de hele game laat beleven met unieke beperkingen en mechanica.

Meer over Zangetsu

video
play-rounded-fill

Over Bloodstained: Ritual Of The Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror, side-scrolling, actie-RPG in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen, waarbij kristallen scherven worden onthuld met een enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees getekend door de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf daarbij te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de oproeper, Gebel, verslaan.

Verzamel, maak en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze handlangers en bazen van de hel te verslaan die wachten!