Bloodstained Versie 1.0.2 update beschikbaar

Bloodstained Versie 1.0.2 update beschikbaar

505 Games heeft een versie 1.0.2 update uitgebracht voor Bloodstained – Ritual of the Night op Nintendo Switch.

De patch wordt aanbevolen voor spelers van de fysieke versie, omdat er een bug is die de voortgang van de speler in de game blokkeert in de PS4- en Xbox One-versies.

Patch-aantekeningen

We hebben een PS4 / Xbox One-probleem onderzocht dat de voortgang van de speler in de game blokkeert. Onze excuses voor deze bug en bedankt voor uw geduld terwijl we dit hebben onderzocht.

Het probleem treedt op wanneer een nieuwe game wordt gestart voordat de 1.02-update wordt gedownload. Na de update verschijnen schatkisten in de onjuiste open / gesloten toestand.

Zonder de items uit deze kisten is de voortgang geblokkeerd.

Spelers die door deze bug worden getroffen, moeten het spel opnieuw opstarten met een nieuwe opslag om verder te kunnen gaan.

We hebben een aantal opties onderzocht om dit probleem aan te pakken en voor elke fix moet een nieuw spel worden gestart. Ondanks onze inspanningen om een ​​oplossing te bieden die de vooruitgang van vóór 1.02 in stand houdt, is dit de beste oplossing om toekomstige problemen te voorkomen.

Xbox One-spelers zullen hier ook last van hebben als de update (1.00x op Xbox) volgende week wordt afgeleverd. Nintendo Switch-spelers die een fysieke kopie zullen ontvangen, moeten de 1.02-patch downloaden voordat ze worden afgespeeld.

Ad