Bloody Zombies – Dood de doden

Bloody Zombies – Dood de doden

Er komen deze week weer een hele berg aan games uit voor de Nintendo Switch en één daarvan is Bloody Zombies.

In deze beat ‘em up kun je lekker je agressie kwijt en kom je, zoals de titel al doet vermoeden, tegenover de ondoden te staan. Deze kun je niet alleen met je vuisten uitschakelen, maar ook met wat hulpmiddelen, zoals een kettingzaag.

Trailer

video
play-rounded-fill

Werk samen! Beuk zombies! Waar en met wie je maar wilt!

Vecht in meer dan 20 verschillende omgevingen en gebruik je brute, steeds uitgebreidere vaardigheden om een enorme variëteit dodelijke, gemuteerde zombies te verslaan. Dit spel voor 1-4 spelers is zowel online als offline te spelen in alle speelstijlen van Nintendo Switch en biedt ondersteuning voor alle controllerconfiguraties.

VECHT TEGEN HORDES ZOMBIES
Neem het op tegen een horde uiteenlopende zombies in brute en bloederige man-tot-zombiegevechten. Meer dan 30 verschillende soorten ondoden waarvoor elk een andere strategie nodig is om ze te verslaan.

VECHTEN 2.0
Innovatieve vrije vechtstijlen geven je de mogelijkheid om ontgrendelbare moves te combineren en je eigen combo’s te maken.

ONLINE EN LOKALE COÖP
Ondersteunt tot 4 spelers tussen tv-stijl, tafelstijl en handheldstijl met alle mogelijke combinaties van Joy-Con™ en Pro-Controller.

VOLLEDIGE CAMPAGNE
Vecht tussen de iconische overblijfselen van Londen in meer dan 20 unieke omgevingen.

VIER OVERLEVENDEN
Kies uit 4 speelbare anti-helden met ieder een volledig arsenaal aan zombiebeukskills.

Bloody Zombies kun je zowel alleen als in co-op met maximaal vier spelers spelen, zowel offline als online. Het spel zal op 23 december in de eShop worden aangeboden voor 13,49 euro.

Ad