Blossom Tales – 100,000 exemplaren verkocht op Switch

Blossom Tales – 100,000 exemplaren verkocht op Switch

FDG Entertainment, uitgever voor Blossom Tales – The Sleeping King, kondigde een verkoopmijlpaal voor de game aan. Na twee jaar heeft Blossom Tales alleen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht op de Nintendo Switch.

Een verbazingwekkende prestatie, vooral wetende dat Castle Pixel, de ontwikkelaars van de game, bijna failliet ging nadat ze eerder Blossom Tales hadden uitgebracht op Steam.

Persoonlijk; ik ben een fan!

Persoonlijk bezit ik Blossom Tales – The Sleeping King digitaal en heb ik ook een fysiek exemplaar gereserveerd via Limited Run Games. De game is het gewoon waard! Als je van Zelda-geïnspireerde titels houdt en een Nintendo Switch bezit … moet je deze titel gewoon niet laten liggen.

video
play-rounded-fill

Over Blossom Tales – The Sleeping King

Verken een enorme open gamewereld in klassieke actie-avontuur mode zoals Lily, Knight of the Rose!

Scheur je een weg door door monsters geteisterde kerkers om het Kingdom of Blossom te redden van de eeuwige duisternis. Verzamel unieke wapens, spreuken en items tijdens je reis om krachtige eindbazen te verslaan en slimme puzzels op te lossen.

Maak deel uit van een levendig, dynamisch verhaal dat wordt doorgegeven van grootvader op kleinkinderen door zelf de loop van de gebeurtenissen te beïnvloeden!

  • Meer dan 15 uur gameplay
  • Ondersteuning voor HD-rumble
  • Enorme, gevarieerde gamewereld met veel verschillende locaties
  • Vijf uitdagende kerkers
  • Verschillende items die invloed hebben op de gameplay en vechtstijl
  • Leuke, charmante verhalen