Blue Fire uitgesteld tot Q1 2021

Blue Fire uitgesteld tot Q1 2021

Uitgever Graffiti Games en ontwikkelaar Robi Studios hebben Blue Fire aangekondigd, een 3D-platformgame voor Nintendo Switch.

Helaas lijkt het erop dat de game deze zomer niet zoals gepland wordt gelanceerd, maar in plaats daarvan wordt uitgesteld tot Q1 2021 voor alle platforms.

Covid is de schuld

Dit komt door “branchebrede veranderingen als gevolg van COVID-19, die hebben geleid tot een aantal logistieke vertragingen in de release van de game.” Het is echter niet allemaal kommer en kwel, aangezien de ontwikkelaars een nieuwe gameplay-trailer hebben gedeeld meer van de titel in actie.

video
play-rounded-fill

Over Blue Fire

Ga op een buitengewone reis door het verlaten koninkrijk Penumbra en ontdek de verborgen geheimen van dit lang vergeten land. Verken mystieke tempels, ontmoet overlevenden en voer vreemde speurtochten uit om waardevolle items te verzamelen.

Baan je tijdens je avontuur een weg door angstaanjagende tegenstanders, dwaal door mysterieuze en verlaten gebieden, spring door dodelijke valstrikken en beheers uiteindelijk de kunst van het bewegen.

  • Een angstaanjagende wereld – Reis door de omgekomen wereld van Penumbra en verken unieke gebieden vol met diverse vijanden, scherpe 3D-platformuitdagingen, zoektochten, verzamelobjecten en meer.
  • Sla je een weg door geweldige tegenstanders – Ontmoet gevaarlijke vijanden met verschillende vechtstijlen en neem deel aan intense gevechtsplatforms eindbaasgevechten.
  • Ontmoet bijzondere overlevenden – Het is lang geleden dat Penumbra in de duisternis viel, maar degenen die de val van het koninkrijk hebben overleefd, zullen je reis helpen om waardevolle beloningen te ontgrendelen.
  • Collectibles – Eens een rijk en weelderig koninkrijk, is Penumbra gevuld met veel verzamelobjecten en items om te ontdekken, plunderen, verzamelen, verkopen, verhandelen en kopen.
  • Upgrades – Geen enkele grote krijger kan de gevaren die op de loer liggen in Penumbra bestrijden zonder de juiste uitrusting. Upgrade je zwaarden, verzamel waardevolle amuletten en ontgrendel nieuwe vaardigheden om in een felle jager te veranderen.
  • Lost in the Void – Ver van Penumbra is er een verloren land genaamd The Void. Vind lege ingangen over de hele wereld om abstracte platformuitdagingen te ontdekken die een groot vakmanschap vereisen om de waardevolle beloningen die erin verborgen zitten te verzamelen.
Ad