Blue Fire wordt op 4 februari gelanceerd

Blue Fire wordt op 4 februari gelanceerd

Uitgever Graffiti Games en ontwikkelaar Robi Studios hebben de nieuwe releasedatum voor Blue Fire op Nintendo Switch aangekondigd.

De uitdagende 3D-platformgame wordt nu op 4 februari gelanceerd voor de Switch. Naast zijn aankondiging is er een nieuwe trailer uitgebracht, samen met een verklaring van Robi Studios CEO Gabriel Rosa, die je hieronder kunt vinden:

Robi Studios CEO Gabriel Rosa:

If you’ve been clamoring to play a new challenging 3D platformer then Blue Fire is for you, and we’re thrilled to announce that you can play it very soon Nintendo has a storied history of awesome 3D platformers and we think Blue Fire will be the newest game to be part of the pedigree of titles. And if you don’t have a Switch, Blue Fire also plays amazing on PC. We just recommend using a controller.

video
play-rounded-fill

Over Blue Fire

In Blue Fire reizen spelers door het verlaten koninkrijk Penumbra om de verborgen geheimen van dit lang vergeten land te ontdekken. Verken mystieke tempels, waar spelers de kunst van het bewegen onder de knie moeten krijgen om steeds moeilijkere 3D-platformuitdagingen te overleven. Tijdens het avontuur zullen spelers zich een weg banen door angstaanjagende tegenstanders, overlevenden ontmoeten en vreemde missies aangaan om waardevolle items te verzamelen.

Belangrijkste kenmerken

  • Hardcore platformen – Spring door dodelijke vallen en beheers bewegingen om geleidelijk aan veeleisende platformuitdagingen te navigeren.
  • Lost in the Void – Ver van Penumbra is er een verloren land genaamd The Void. Vind Void-ingangen over de hele wereld om abstracte platformuitdagingen te ontdekken die een grote beheersing vereisen om de waardevolle beloningen die erin verborgen zijn te verzamelen.
  • Baan je een weg door grote tegenstanders – Ontmoet gevaarlijke vijanden met verschillende vechtstijlen en neem deel aan intense gevechtsplatforms met eindbaasgevechten.
  • A Haunting World – Reis door de vergaan wereld van Penumbra en verken unieke gebieden vol met diverse vijanden, scherpe 3D-platformuitdagingen, speurtochten, verzamelobjecten en meer.
  • Ontmoet bijzondere overlevenden – Het is lang geleden sinds Penumbra in duisternis viel, maar degenen die de val van het koninkrijk hebben overleefd, zullen je reis helpen om waardevolle beloningen te ontgrendelen.
  • Verzamelvoorwerpen – Eens een rijk en weelderig koninkrijk, is Penumbra gevuld met veel verzamelvoorwerpen en voorwerpen om te ontdekken, te plunderen, te verzamelen, te verkopen, te verhandelen en te kopen.
  • Upgrades – Geen enkele grote krijger kan het hoofd bieden aan de gevaren die in Penumbra op de loer liggen zonder de juiste uitrusting. Upgrade je zwaarden, verzamel waardevolle amuletten en ontgrendel nieuwe vaardigheden om in een felle vechter te veranderen.
Ad