Blue Reflection: Second Light gratis demo verkrijgbaar in het westen

Blue Reflection: Second Light gratis demo verkrijgbaar in het westen

Moet je in Blue Reflection: Second Light op Nintendo Switch duiken? Nou, probeer het gewoon zelf! Blue Reflection: Second Light heeft nu een demo beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, waardoor Nintendo Switch-fans een deel van het avontuur gratis kunnen ervaren.

Blue Reflection: Second Light volgt drie jonge meisjes die worden getransporteerd naar een mysterieuze drijvende academie en op avontuur gaan om hun weg terug naar huis te vinden!

Degenen die de demo voltooien, krijgen zelfs een Bunny-head-accessoire en een fragment dat wordt overgedragen naar de volledige game! Zoals gewoonlijk kunnen Nintendo Switch-bezitters het gemakkelijk pakken door naar de eShop-pagina van de game te gaan en op de knop ‘Demo downloaden’ te klikken om het te verkrijgen.

Over Blue Reflection: Second Light

Met prachtige doorschijnende ontwerpen van Mel Kishida en een verhaal dat de jeugd van levensechte meisjes verbeeldt, gebaseerd op een thema van menselijke identiteit en binding, is er een nieuwe titel in de BLUE REFLECTION-serie!

Verhaal

Onder een doordringende blauwe lucht, omringd door kristalhelder water, verschroeide de zon Ao Hoshizaki’s huid.

Terwijl ze naar het zomerse landschap keek, leek het alsof het meisje werd achtergelaten in een wereld waarin ze was verdwaald.

Op een driftige school in de verte woonden drie meisjes die hun geheugen kwijt waren.

Het enige wat ze zich konden herinneren waren hun namen.

Ao, gehuld in verwarring, begint een vreemd gemeenschapsleven te leiden met de meisjes terwijl ze op zoek zijn naar aanwijzingen over een manier om terug te keren naar hun oorspronkelijke wereld.

Op een dag, in deze wereld waar de school werd omringd door niets anders dan water, verscheen plotseling een pad dat naar een nieuw landschap leidde.

Aan het einde van het pad was een mysterieuze locatie, waar bekende dingen op onverklaarbare wijze bestonden.

Om de situatie te begrijpen, besloten de meisjes vooruit te gaan, maar zodra ze hun eerste stappen zetten, kwamen ze een monster tegen dat ze nog nooit eerder hadden gezien.

Maar net toen ze dachten dat alles hopeloos was geworden, kregen de meisjes een mysterieuze kracht.

In een wereld die in de zomer leek vast te zitten, hebben jonge meisjes hun geheugen verloren.

Als de meisjes het mysterie oplossen, wat krijgen ze dan?

Kenmerken

Maak je eigen school met “School Development”!

De meisjes zijn de enigen op de school omringd door water. Je kunt vrijelijk nuttige faciliteiten bouwen die de meisjes bedenken, zoals een “Takoyaki-stand” of “zwembad”. Door de faciliteiten te bouwen die je favoriete meisjes leuk vinden, of gewoon degene waarin je geïnteresseerd bent, kun je genieten van het bouwen van een school naar jouw smaak.

De gevechten in commandostijl zijn nog sneller met “Opwindende Real Time Battles”!

De realtime gevechten uit de vorige game zijn enorm verbeterd met de opwindende realtime gevechten van deze titel, waardoor spelers het tempo van gevechten kunnen verhogen op basis van de hoeveelheid verstreken tijd en de vaardigheden die ze gebruiken. Door de ene na de andere vaardigheden te ontketenen om combo’s aan elkaar te koppelen en te streven naar maximale schade, zullen gevechten spelers opwinden met hun pure snelheid en kracht!

Communiceren met de meisjes op verschillende manieren!

Door naar de verzoeken van de meisjes te luisteren, met ze op date te gaan en meer, kunnen spelers op verschillende manieren met de meisjes op school communiceren. Door je band met de meisjes te versterken, zullen ze zich ontwikkelen en kunnen nieuwe items worden verkregen.

Verken prachtige, mysterieuze werelden!

In deze game verken je Heartscapes, locaties die het hart en de geest van elk personage belichamen. Bij hen kun je genieten van reizen naar een mysterieuze wereld waar de stem en herinneringen van het personage opnieuw worden bezocht.