Blue Reflection: Second Light lanceert 21 oktober in Japan

Blue Reflection: Second Light lanceert 21 oktober in Japan

Ontwikkelaar van de Atelier-serie Gust plaagde een aanstaande aankondiging die een releasedatum bleek te zijn voor een ander IP-adres van hen, Blue Reflection!

Op hun officiële Twitter-account heeft Gust aangekondigd dat Blue Reflection: Second Light (oorspronkelijk getiteld Blue Reflection Tie in Japan) op 21 oktober naar de Switch in Japan gaat! Er is ook een nieuwe trailer uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Blue Reflection: Second Light

Wereld

De doordringende blauwe lucht, het prachtige, heldere water om hen heen en de zon die langzaam hun huid verschroeit… In deze zomerse setting zwierf een meisje deze wereld binnen alsof ze volledig verlaten was.

De naam van dat meisje is Ao Hoshizaki. In een geïsoleerde school woonden drie meisjes die hun geheugen verloren. Het enige wat ze van elkaar wisten, waren hun namen. Hoewel ze perplex staat, leeft Ao een vreemd leven in het samenleven van deze meisjes om aanwijzingen te vinden die haar terug naar huis kunnen leiden, naar haar wereld.

Op een dag verschijnt er plotseling een pad dat naar een nieuw landschap leidt in een wereld die voorheen bestond uit niets anders dan een school en het water eromheen. Ao en de meiden besluiten het te volgen.

Aan het einde van het pad was een vreemde plek waar vertrouwd ogende dingen in onregelmatigheid bestonden. Hoewel ze in de war waren, liepen ze vooruit op zoek naar antwoorden…

Toen kwamen ze voor het eerst een monster tegen. Gevangen in een snuifje, kwamen de meisjes in het bezit van een mysterieuze kracht.

Een wereld gevangen in de zomer, en meisjes die hun geheugen kwijt zijn. Wat winnen ze bij het oplossen van dit mysterie?

Systemen

Zelfs in een buitengewone wereld zullen de meisjes samenwerken om hun leven te verrijken en plezier te beleven. Terwijl Ao en de meisjes hun band versterken, komen ze dichter bij aanwijzingen over de mysteries van deze wereld en hun verloren herinneringen.

Verdiep uw banden

Terwijl de meisjes samenwonen, zullen hun persoonlijkheden en onverwachte aard geleidelijk aan de oppervlakte komen. Door de verbindingen die hun harten binden te versterken, kun je zelfs nieuwe krachten ontgrendelen die in de strijd kunnen worden gebruikt.

Samen knutselen

Afhankelijk van met wie je knutselt, zal de effectiviteit en hoeveelheid van het eindproduct variëren.

Bouw uw ideale school

Je vrienden kunnen je ook vragen om een ​​bepaald soort faciliteit te bouwen, en je kunt de faciliteiten bezoeken die je samen hebt gebouwd. Er kunnen zelfs onverwachte voorzieningen zijn…

Tekens

Ao Hoshizaki (ingesproken door Kanako Yanagihara)

Een meisje dat een extreem normaal leven leidt. Nadat ze is gezakt voor haar eindexamen, gaat ze naar de zomerschool voor aanvullende lessen, maar verdwaalt in een onbekende wereld. Daar ontmoet ze Kokoro, Yuki en Renya en werkt ze met hen samen om een ​​manier te vinden om terug te keren naar haar wereld.

Kokoro Utsubo (ingesproken door Tomoyo Takayanagi)

Een meisje Ao ontmoet elkaar voor het eerst in een andere wereld. Ze doet de dingen in haar eigen tempo en is altijd een beetje verstrooid. Ze heeft een zacht hart en behandelt Ao met vriendelijkheid na haar plotselinge komst. Ze verloor haar herinneringen en het is niet bekend of ze oorspronkelijk een bewoner van deze wereld is, of dat ze net als Ao deze wereld is binnengewandeld.

Yuki Kinjou (ingesproken door Yuu Serizawa)

Een meisje dat bij Kokoro en Renya op school woont. Een vrolijke en actieve meid die altijd vol zit. De sfeermaker van de groep, ze leeft elke dag op zoek naar plezier te midden van een gekke situatie.

Ze verloor ook haar herinneringen.

Renya Miyauchi (ingesproken door Maki Kawase)

Een meisje dat bij Kokoro en Yuki op school woont. Ze heeft de neiging om een ​​negatieve kijk op dingen te hebben en spreekt vaak hard, maar is vriendelijk van hart. Ze doet altijd een stapje terug om de situatie als geheel te bekijken en grijpt in als de andere leden zich roekeloos gedragen.

Ze verloor ook haar herinneringen.

Hinako Shirai (ingesproken door Yuuki Takada)

Een meisje dat na een bepaalde gebeurtenis voor Ao en vrienden verscheen. Ooit een balletdanseres met een veelbelovende toekomst voor zich, blesseerde ze haar been en nu danst ze geen ballet meer.

Ze verloor ook haar herinneringen.

Concept

Mel Kishida keert terug als personageontwerper voor Blue Reflection: Second Light. Er zullen veel unieke meisjes verschijnen en het verhaal zal hun conflicten, vriendschap en jeugd verbeelden terwijl ze worstelen in een onbekende wereld.

Plannen voor het westen zijn onbekend

Helaas is er geen nieuws over de westelijke release van Blue Reflection: Second Light, dus Engelstalige fans zullen nog even moeten wachten. Maar als je toch geïnteresseerd bent in de Japanse versie van de game, zijn pre-orders live gegaan in de officiële Gust-winkel en andere Japanse retailers zoals Amazon JP.

Ad