Blue Reflection: Second Light – Verhaal en gameplay trailer

Blue Reflection: Second Light – Verhaal en gameplay trailer

In een recente stream hebben uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust een nieuwe trailer voor Blue Reflection: Second Light gedeeld waarin zowel een verhaal als gameplay-elementen zoals gevechten, knutselen worden getoond. en karakter-hangouts.

video
play-rounded-fill

Over Blue Reflection: Second Light

BLUE REFLECTION: Second Light volgt de avonturen van drie studenten – Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo en Yuki Kinjou – die worden getransporteerd naar een mysterieuze drijvende academie, op zoek naar aanwijzingen om hun weg terug naar huis te vinden, met alleen hun namen als herinneringen.

Op een dag verspreidt zich een vreemde nieuwe ruimte aan de rand van de academie. Omdat het nieuwe land de wereld omringt die de heldinnen bewonen, noemen ze het ‘het hart van de wereld’ en noemen ze het onverklaarbare nieuwe gebied Heartscape.

Helaas voor de heldinnen kan het bijna droomachtige land Heartscape ook een extreem gevaarlijke locatie zijn om te verkennen. Monsters besluipen het land en Ao en vrienden zullen de kracht van ringen moeten gebruiken om wapens op te roepen, hun uiterlijk te veranderen en “Reflectors” te worden die klaar zijn om de aanvallende beesten af ​​te weren in een hectisch realtime gevechtssysteem!

Fans kunnen een heerlijke Limited Edition van Blue Reflection: Second Light in handen krijgen, exclusief verkrijgbaar via de NISA Online Store. Deze onmisbare versie van de game bevat een kunstboek, een luxe stoffen poster, twee mini-acrylbedels, een fotoalbum en een exclusief DLC-kostuum, allemaal verpakt in een prachtige verzamelbox.

Blue Reflection: Second Light wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch op 21 oktober in Japan en op 9 november in het westen.