Bokuhime Project – Beginner Series Aflevering 2

Bokuhime Project – Beginner Series Aflevering 2

Nippon Ichi Software heeft de tweede aflevering gedeeld voor Bokuhime Project’s video’s voor beginnersseries.

video
play-rounded-fill

Over Bokohime Project

Bokuhime Project is het eerste crossdressingspel van Nippon Ichi Software. Om ons verwarde bedrijf te overtuigen of er wel of geen vraag is naar een crossdressing-game, hebben we een officieel Twitter-account geopend, een stripverhaal gemaakt en verschillende activiteiten uitgevoerd voorafgaand aan de ontwikkeling van een game. Hierdoor konden we een sterke vertrouwensband opbouwen met de fans en meer dan 10.000 volgers op Twitter verzamelen.

Om aan de verwachtingen van de fans te voldoen, zal Nippon Ichi Software Bokuhime Project op 23 april 2020 (in Japan) als PlayStation 4 en Switch-titel uitbrengen. Dit is een cross-dressing avonturenspel waar iedereen van kan genieten, dus kijk er alstublieft naar uit

Proloog

“Private Yuriai Academy”, een school voor super verfijnde jongedames die voor 99 procent uit vrouwelijke studenten bestaat. De regels van de school gaan allemaal over ‘schattigheid’.

Om zijn oudere zus te redden die verstrikt was geraakt in een mysterieus incident dat zich voordeed op de school, schrijft hoofdpersoon Minato Ikusa zich in bij de school als een ‘vrouwelijke student’ en moet hij zijn ‘travestie’ verbeteren om de school te worden top schoonheid.

De school heeft echter “vier prinsessen” – vier schoonheden van uitzonderlijke schattigheid.

De travestietjongen versus de super mooie meisjes. Een ongekende confrontatie van “schattigheid” begint – nu!