Bokuhime Project – Opening Movie + Details onthuld

Bokuhime Project – Opening Movie + Details onthuld

Nippon Ichi Software heeft de opening van Bokuhime Project uitgebracht, samen met verdere details. In het bijzonder zal de hoofdpersoon verschillende lessen in vrouwelijkheid ervaren – zoals zich verkleden, veerkracht opbouwen tegen schaamte en meer.

video
play-rounded-fill

Over Bokuhime Project

Een cross-dressing / infiltratie-avonturenspel dat zich afspeelt in een school voor verfijnde jonge dames waarbij de verhouding man / vrouw 1:99 is. Minato, een gewone jongen die graag helpt bij het huishouden, kruisjes om de school binnen te sluipen voor verfijnde jonge dames die door zijn oudere zus werden bijgewoond om het vreemde incident te onderzoeken dat haar in coma bracht.

De vier ‘super’-schoonheden van de school – de’ prinsessen ‘- kennen de waarheid achter het incident. Om zijn interacties met de prinsessen te verdiepen, moet Minato zijn vrouwelijkheid verbeteren met behulp van zijn neef Akira.

Belangrijkste kenmerken

  • Een leuke confrontatie tussen de verkleedjongen en de mooie meisjes – Om zijn oudere zus te redden, die om onbekende redenen in coma is geraakt, kruisen de protagonisten elkaar in en onderzoeken ze de school voor verfijnde jonge dames die ze bezoekt. Om licht te werpen op het incident dat zijn oudere zus heeft ingepakt, moet hij strijden om schattigheid tegen de vier schoonheden van de school – de ‘prinsessen’.
  • Een spannend academieleven in een tuin van jonge dames – Het verhaal speelt zich af in de prestigieuze school die bekend staat als de ‘Private Yuriai Academy’, die voor 99 procent uit vrouwelijke studenten bestaat. De hoofdrolspeler, die zich kruist als vrouwelijke student, kan niet voorkomen dat zijn hart beukt in een leven vol onbekende vrouwen. Door lichamelijke opvoeding, zwemlessen, theefeestjes, skinship, cosplay en andere nieuwe ervaringen, zal zijn vrouwelijkheid blijven groeien.
  • Krijg Cuter door verschillende Cross-Dressing lessen – Tijdens het verhaal zullen cross-dressing lessen genaamd “Bokuhime Project” plaatsvinden. Via verschillende lessen, zoals ‘Visual’, waardoor je uiterlijk vrouwelijker wordt; “Cultuur”, die je kennis als meisje verdiept; en ‘Spirit’, die je weerstand tegen schaamte versterkt, zal de hoofdpersoon nog leuker worden.

Het Bokuhime-project wordt op 23 april 2020 in Japan gelanceerd. Er zijn momenteel geen plannen voor een westerse lokalisatie.