Bomb Rush Cyberfunk lanceert 2022 als tijdelijke exclusive

Bomb Rush Cyberfunk lanceert 2022 als tijdelijke exclusive

In Nintendo’s nieuwste Indie World Showcase onthulde ontwikkelaar Team Reptile dat Bomb Rush Cyberfunk in 2022 voor Nintendo Switch wordt uitgebracht als een getimede exclusive.

video

Over Bomb Rush Cyberfunk

Team Reptile brengt je Bomb Rush Cyberfunk, één seconde per seconde zeer geavanceerde funkstijl.

In een wereld uit de geest van Dion Koster, waar zelfbenoemde bemanningen worden uitgerust met persoonlijke boostpacks, worden nieuwe hoogten van graffiti bereikt.

Begin je eigen encryptie en dans, schilder, bedrieg, neem het op tegen de politie en stel je aanspraak op de extrusies en holtes van een uitgestrekte metropool in een alternatieve toekomst die zich afspeelt op de muzikale hersengolven van Hideki Naganuma.

Feiten:

  • In het spel kun je een personage uit je team kiezen en vrij de driedimensionale straten verkennen.
  • Het doel is om te bombarderen en je naam omhoog te krijgen. Elke buurt heeft veel plekken waar je graffiti kunt schilderen. Zodra je genoeg REP hebt, kun je de lokale bemanning uitdagen voor het territorium.
  • Beschikt over een uniek trick-systeem met grinden, glijden, wallrunning en tricking in de lucht en op de grond.
  • Je zult veel gekken tegenkomen.

Over de graffiti

Met je boostpack kun je met gemak zelfs de gekste plekken raken. Zodra je in de buurt van een graffitiplek bent, kun je de graffiti-modus activeren en in de lucht worden opgehangen. Raak alle doelen en de volgorde die je maakt, bepaalt het stuk dat verschijnt! Grotere spots betekenen dat je meer doelen moet raken voordat de timer afloopt.

Over de trucs

Je kunt je trucs en graffiti combineren in combo’s om je score te verhogen. Land een combo en je score wordt getransformeerd om de kracht te vergroten. Hoe stijlvoller je bent, hoe meer je deze boostkracht kunt gebruiken om op topsnelheid door de stad te zoomen. Doe een gekke combo en je gaat naar de Bomb Rush-modus en krijgt oneindige boostkracht.