Bonus Training Sword-wapen voor Zelda: Breath of the Wild save data

Bonus Training Sword-wapen voor Zelda: Breath of the Wild save data

Nintendo heeft aangekondigd dat als je al opslaggegevens hebt voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild, je een bonus kunt krijgen.

Als je besluit om Hyrule Warriors: Age of Calamity aan te schaffen, heb je recht op een gratis bonus Training Sword-wapen dat Link kan gebruiken en beheersen.

Een verhaal dat zich 100 jaar vóór The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je troepen naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.

Een gevecht voor de eeuwigheid!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren:

  • Een vertrouwde wereld …: bekijk het land Hyrule vanuit een ander perspectief, voordat Calamity Ganon toesloeg.
  • … met bekende gezichten: neem de controle over Link, Zelda en de andere Champions of Hyrule in hun strijd tegen een kwaad dat uit is op totale vernietiging!
  • Snelle gevechten: gebruik krachtige wapens en magische runen om legers vijanden te verslaan en neem het op tegen werkelijk formidabele monsters.
  • Diepgaande verhalen: ervaar een uniek verhaal op het slagveld en door middel van ingesproken tussenfilmpjes terwijl je probeert de Grote Calamiteit te voorkomen en Hyrule te redden!
Ad