Book of Demons – Fysieke release op komst

Book of Demons – Fysieke release op komst

Book of Demons, dat in augustus 2020 voor het eerst op Nintendo Switch debuteerde, is nu in fysieke vorm verkrijgbaar. De distributie wordt verzorgd doorSuper Rare Games.

Er zullen 4.000 exemplaren beschikbaar zijn. Elke eenheid wordt geleverd met een handboek in kleur, artwork aan de binnenkant, een originele sticker en ruilkaarten, evenals al het huidige materiaal op de winkelwagen.

Over Book of Demons

Een hack en slash deckbuilding-hybride waarmee je de duur van je zoektocht kunt kiezen. Gebruik in de diepten van de oude kathedraal magische kaarten om de krachten van het kwaad te vernietigen. Red de door angst getroffen Paperverse uit de klauwen van de Archdemon!

In de wereld van Paperverse draait het allemaal om hacken en slashen. Dit is een verhaal over goed en kwaad over het redden van de wereld van de ultieme duivel, dat zich afspeelt in Paperverse, een universum dat uitsluitend in een pop-upboek leeft. Doet dit een belletje rinkelen? Book of Demons is deels een hommage, een halve parodie op hack & slash-klassiekers, geïnspireerd op de donkere en sombere sfeer van de originele Diablo-game.

Voorwerpen, spreuken en talenten worden allemaal weergegeven als kaarten in dit spel, dat geen kaartspel is. Beoordeel de situatie en pas uw hand dienovereenkomstig aan. Runen kunnen worden gebruikt om je kaarten te verbeteren en om nieuwe variaties met verschillende voordelen te ontdekken.

De op maat gemaakte sessies van Flexiscope — een spel dat je tijd respecteert? Gebruik de Flexiscope-engine om je spel op te splitsen in een willekeurig aantal sessies. Het leert zelfs uw spelsnelheid en schat hoe lang het duurt om de volgende sessie af te ronden!

Unieke mechanica – De gestroomlijnde mobiliteit en gevechtsmechanica van de game maken het anders dan de meeste andere hack- en slash-games.

Gameplaycomfort – Sommige functies zijn ontworpen met het oog op gamegemak, zoals het markeren van interessante locaties boven aan het scherm en deze weer te geven als je dichterbij komt, evenals zichtbare voetafdrukken, die kunnen worden gebruikt om in kaart te brengen terug te vinden of paden te ontdekken die eerder zijn afgelegd zonder de kaart te hoeven openen.

Eindspel is een uitdaging – Het voltooien van de campagne met een enkele klasse duurt gemiddeld ongeveer 10 uur, maar het maximaliseren van een personage en het voltooien van alle hogere Freeplay-moeilijkheidsniveaus en Quests duurt aanzienlijk langer. Met permadeath, beperkte genezing en nog meer hindernissen om te overwinnen, voegt de Roguelike-modus een nieuwe moeilijkheidsgraad toe aan het spel.

Op 17 februari om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa zal de fysieke editie van Book of Demons beschikbaar zijn voor pre-order.